Вінніпег для українців Канада
-
Так є ліміт у українському банку. У мене таке було з Sence банком - треба було зняти ліміт в онлайн банкінгу і все. Напишіть банк, або в приватне що б я розумів що питання актуальне для вас і ви не змогли його вирішити. З Привата, Моно, Sence банками максимум можна за раз зняти АТМ це 1000 CAD. У цих банків різна комісія.
-
Доброго дня! Ми сім'єю плануємо переїзд у Вініпег. Нас 2 дорослих і 2 донечки (майже 5 і 8 років). Роботу ще не знайшли, в пошуках... Шукаємо квартиру, хотілось би знати в якому районі краще шукати, на що звернути увагу, де краще не винаймати житло. Хотілось би безпечний район, бажано, щоб школа була поряд чи можна було б легко доїхати на громадському транспорті. Було б добре, якщо був парк чи дитячий майданчик для прогулянки з дітьми. Буду дуже вдячна за пораду 🤗
-
Доброго дня всім. Підкажіть хто небуть,будь ласка,майстра хто займається зварюванням на дому у Вінніпезі. Дякую
-
Главное писать не по будням, а в пятницу вечером или на выходных
-
Здається 3х кімнатнa квартира .Контракт до травня з можливістю продовжити . Є Wi-Fi зможемо акаунт переєструвати , окремо платиться тільки Hydro 1600$ Є парковка 75$/міс(по бажанню) 181 Balmoral st. Пишіть в особисті
-
Опалення
-
Новий набір від Pandora 250$