Вінніпег для українців Канада
-
Вони ж відмовились від можливості зформувати рахунки окрім usd, eur. Раніше були прямі конвертації там можливість зформувати віртуальну карту в обширному списку. Так що, мабуть буде подвійна конвертація
-
Доброго дня всім. Підкажіть хто небуть,будь ласка,майстра хто займається зварюванням на дому у Вінніпезі. Дякую
-
Главное писать не по будням, а в пятницу вечером или на выходных
-
Сложно расскачать этот чат даже находясь в одном часовом поясе
-
Здається 3х кімнатнa квартира .Контракт до травня з можливістю продовжити . Є Wi-Fi зможемо акаунт переєструвати , окремо платиться тільки Hydro 1600$ Є парковка 75$/міс(по бажанню) 181 Balmoral st. Пишіть в особисті
-
Труби то частина опалення чи вентиляція?
-
Опалення
-
Привет , кто то пользовался услугами уролога ?
-
Привіт хто знає де знаходиться на ворк перміті таке як: 1. Орган який видав документ 2. Місце випуску. І де його можна побачити
-
Я с собой кое что привезла. Вопросов не было. Если в багаже везти маленькую банку - вообще пофиг
-
Новий набір від Pandora 250$
-
Банку запакованную?
-
Некоторые виды консервов можно. А так впринципе если продукты, то большие штрафы. Но вам просто повезло.
-
Якщо цікавить когось є вільна 2бедрум North Kildonan , Едісон проперті. Кому цікаво пишіть в пп за інформацією.
-
Ну да. А как открытую везти?))) я взяла с собой шпроты😆😆😆 конфет чуток, банку икры, маленькую колбасу из конины, 2,5 кг кошачьего корма сухого, штук 20 паучей с влажным, в рюкзаке был банан, бутер, йогурт, по пути купленный лукум)
-
Я правильно услышал, что без с pr , есть ограниченое количество стран, куда можно ехать без визы. А только при получении гражданства, круг в разы расширяется?
-
Но если шмат кг на 5 взять с собой, то возможно буду вопросы, да
-
Хз. Я много летала и постоянно что-то везла вкусное. Ни разу не было проблем. Мне в Израиль даже сало привозили и домашние огурцы🙈
-
И, кстати, где вы прочитали , что запрещено ввозить в Канаду продукты? Есть оф источник?
-
Где написано, что нельзя селедку?
21 Jan 2023, 07:33
41896/89853
less than a minute ago