Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня, друзі! Хотів поцікавитися вашою думкою з приводу району downtown (центр міста). Багато зустрічав інформації що це не кращий район для життя бо велика вартість паркування, підвищена кримінальна ситуація але з того що бачу там кращі квартири для оренди (в плані ремонту та додатковий послуг в самому комплексі) та більш лояльні до великих собак (хоча дивно чому ретривер йде як велика собака)) Тож чи є у когось досвід життя в центрі міста чи є знайомі які там мешкали?)
-
Привет всем. Очень нужен совет. Возможно кто-то летел WestJet. Я лечу с двумя детьми, на каждого нам положено багаж 23 кг (кроме ручной клади). Но я понимаю, что будет перевес и теперь не знаю как правильно сделать. Если я докуплю ещё один багаж, я смогу раскидать 23 кг на наши три? Или как лучше? На сайте написано только сумма за перевес 24-32 кг, насколько я понимаю это цена за каждый кг в пределах этого. Больше багажа физически не могу взять, так как не женщина паук))) Спасибо за понимание и извините, если вопрос глупый. Летим впервые
-
Насколько большой перевес? Можна 1 чемодан собрать в пределах нормы, а второй забить с перевесом до 32 кг. Тогда заплатите за 1 багаж с перевесом
-
Думаю где-то так и получится, только я не пойму как оплатить этот перевес, в аэропорту или купить онлайн доп.багаж?!
-
В аэропорту на регистрации
-
Доброго ранку, ось ознайомтеся з мапою зафіксованих правопорушень public.tableau.com/app/profile/winnipeg.police.service/viz/CrimeMaps_16527244424350/Disclaimer
-
Доброго ранку, у банку
-
-
Офіційно в Канаді можливо тільки в банку
-
різниці нема(курс однаковий) ,але якщо не поміляюсь потрібно мати рахунок в банку в якому обмініюте
-
Доброго ранку Операторів можете погуглити та знайті офіційні сайти . Де купити?Google maps в допомогу,операторі є по всьому місту Майже у всіх операторів безлім звонки та смс Інтернет треба дивитись по потребам