Вінніпег для українців Канада
-
🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨 Знайду, куплю, впакую і відправляю Вам будь-які речі з України ❤️🩹 💊Медицину, 🦮 ветеринарію, 💉 косметику 💄 та інше. 🥇Широкий асортимент фармацевтичних продуктів для професійних спортсменів 🏋🏼♂️ Гарантія! 💯 Викладу Ваше замовлення на eBay. ✍🏻 Напишіть мені, щоб зберегти контакт 🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨💙
-
50 cad самовывоз.
-
150 cad состояние отличное, само вывоз.
-
И тот кому высылают вообще сесть может.
-
Стероиды в Канаде приравнены к наркотикам! Это подсудное дело!
-
дякую за інформацію Андрій. Регулярно відправляю різноманітні ліки в Канаду вже більше 7 років. За цей час ніяких проблем чи скарг не було. Якщо знадоблюсь - завжди радий допомогти.
-
Даже не выдают и не продают полный бан
-
А точно, это хуже наркотиков
-
Доброго вечора, продам масло 20 Дол.
-
Доброго вечора ))) Ми з хлопцем шукаємо однокімнатну квартиру або квартиру студію також можна кімнату на підселення в районі Polo parka або аеропорту де є неподалік зупинки з автобусом 77, 26 . Можливо хтось здає або бачив десь оголошення)) Буду рада будь якій інформації )) Дякую))
-
Віддам пакет дитячих речей на дівчинку, 3-6 міс
-
🎞 Вінніпег! Запрошуємо 17 січня в кінотеатр Landmark Cinemas на перегляд фільму МІЙ КАРПАТСЬКИЙ ДІДУСЬ. 🥰 Це тепла комедія, в якій стосунки діда й онука перетворюється на битву двох поколінь, але врешті-решт вони обидва дізнаються про велике значення сім'ї. 📍 Про що кіно: Мікеле живе життям звичайного підлітка в сонячній Італії, але одного дня він змушений вирушити у далеку подорож до маленького села в Карпатах, де, як виявилось, у нього є дідусь! Перше знайомство відразу йде не за планом – дід виявляється тим ще буркотливим стариганем, який не знає жодного слова ані англійською, ані італійською. Онук планує якнайшвидше повернутись додому, але, схоже, він тут застряг… 🌟 В ролях – народний артист України Богдан Бенюк і молодий італійський актор Сімоне Коста. 💛💙 Показ фільму відбувається українською мовою з англійськими субтитрами. 🎫 Квитки за посиланням: www.eventbrite.ca/e/my-carpathian-grandpa-winnipeg-tickets-781208294037
-
Написав в приват
-
33 Hargrave pet friendly, 💯, але я не знаю, чи є vacancy. Якщо потрібно, поділюся контактами.
-
Люди, підкажіть будь ласка, хто вже подавався на child bebefits після 18 місяців перебування в Манітобі - як то робиться ? 🙏