Вінніпег для українців Канада
-
Є робота в Blumenort на птахофабриці приблизно година їзди від Вінніпега(біля 60км)Англійська не обов‘язково .Це повний робочий день і зарплата від 19 брутто за годину .Є різні позиції ,але залишилась ще одна на пакування.Я з хлопцем хочу там працювати ,але проблема з транспортом ,шукаємо людину ,щоб разом їздити.
-
Є робота в Блуменортіна птахофабриці приблизно година їзди від Вінніпега(біля 60км)Англійська не обов‘язково .Це повний робочий день і зарплата від 19 брутто за годину .Є різні позиції ,але залишилась ще одна на пакування.Я з хлопцем хочу там працювати ,але проблема з транспортом ,шукаємо людину ,щоб разом їздити.
-
А які документи дітям ви збираєтесь там робити? Якщо хелскарт, то дитина разом з батьками йде. А ще які?
-
На пакування одну особу треба, чи можна 2? З якої до якої зміни? Дякую
-
Скиньте в приват мені будь-ласка. Дякую
-
Шкода. Нам треба день з 8-4
-
Здравствуйте, подскажите подача на Программу помощи в трудоустройстве и доходах (EIA) в Манитобе влияет как-то отрицательно в будущем? Например, на получение ПР или ещё что.
-
Здравствуйте, подскажите подача на Программу помощи в трудоустройстве и доходах (EIA) в Манитобе влияет как-то отрицательно в будущем? Например, на получение ПР или ещё что.