Вінніпег для українців Канада
-
Завтра посмотрю. У меня тут уже ночь, темно)
-
Лицензии все получал молниеносно просто. А вот когда дело касается денег….
-
Судя по тому что у меня муж ждёт лицензию уже три месяца, не так быстро в Канаде всё происходит🤣😂
-
Я об этом уже 3 недели думаю
-
Это то что я первое подумала))))
-
Может завтра уже и придет 😂
-
Нет. Раз в месяц после 18 месяцев пребывания родителей. Если новорожденый канадец смотрите сколько родители в Канаде
-
Доброго вечора, Здається bdr + full bath. Basement. + спільний кінотеатр. Доступна негайно. Дім знаходиться у районі Kildonan place. У пішій доступності Real Canadian Superstore, Costco, Walmart, Dollarama, Winners, Home Sense, Cineplex, CIBC, RBC Royal Bank. 5 хвилин до зупинки громадського транспорту. Спільний вхід у будинок та спільна кухня. Є все потрібне для проживання. Багато місця для зберігання. Важливо❗️ Розглядаємо виключно дівчину сусідку. Ціна 800 CAD (включно з комунальними послугами) ❗️ Контракт до листопада 2024 року. За деталями звертайтесь у приватні повідомлення 😊
-
Різдвяний дракончик с милим шарфиком , 15 доларів 🎀
-
Доброго дня, молода пара шукає 2 бедрумну квартиру в районі аеропорту або даунтаун. Обоє працюємо, без тварин. Всім гарного вечора
-
Літні сандалі та кросівки на хлопчика, 5 розмір. По 5 дол. кожні. North Kildonan.
-
Продаємо деякі речі з своєї квартири, кому цікаво питайте в особистих. Район East Kildonan , самовивіз
-
Доброго вечора, хтось вже реєструвався в компанії Mary Kay всередині Канади? Яка процедура? Хочу знайти консультанта україномовного, може щє іноді на зібрання ходити, і може новинки пробувати. А загалом щоб купувати для нас з мамою за гарною ціною.
-
Продам диван Икея,Хорошее состояние,без животных,без пятен. Съемные чехлы с подушек и дивана,можно постирать и высушить. Цена 350$ Самовывоз
-
Ребят никто в ближайшее времени не едет из Украины в Канаду? Нужно посылку передать
-
А анальгін взагалі заборонений для людей, тільки у ветеринарії.
-
Димедрол - Benadryl, продається без рецепту.
-
Потрібні модельки для поповнення портфоліо. 💰Ціна нище прайса 🔥🔥🔥 Вимоги: Без попереднього перманенту.
-
Вчера писало в следующую пятницу -35, сегодня уже -25
-
Ребят может кто владеет информацией , хочу сменить работу. Ищу поваром или пекарем . Желательно без ночных смен. Район St. Vital. Опыт 12 лет. Английский где-то А2. Была бы очень признательна за помощь.
21 Jan 2023, 07:33
43816/88651
about 3 hours ago