Вінніпег для українців Канада
-
дякую, а ви про що?
-
Якщо не подав на виплату екологічного податку у минулому році, можна зараз подати за минулий рік?
-
Дякую
-
manitobagovernment.as.me/schedule.php
-
Я вам писав в приват ви мене зразу заблокували lol
-
Якщо не подав на виплату екологічного податку у минулому році, можна зараз подати за минулий рік?
-
Кожен день їду з Ness до North Kildonan, автобусами через центр, з 11 до 12 ночі. Так, всякі люди бувають, особливо у вихідні чи свята. Але вже звикла, поки чогось страшного не було. Про роботу, нещодавно коментар в групі нашого району⤴️
-
Не завжди
-
20 дол
-
Я знаю один домашний садик в Трансконе. 40 долларов в день. Девушка разговаривает со всеми детьми на украинском языке, очень ответственная, отзывчивая, добрая. Занимается развитием, читает, обучает.
-
Это потому что не было языкового барьера, был город знакомый, вы знали где можно полицию найти, можно было с собой носить перцовый баллончик и прочие нюансы, которые давали вам ощущение безопасности
-
Через 18 месяцев после приезда в Канаду, а не рождения ребенка
-
В Виннипеге нельзя носить с собой баллончик? А шокер? А пневматику? Спасибо.
-
Зате в мене є вільне місце. Я розумію, що для багатьох це не дешево, але я знаю яку роботу я роблю і за що беру ці гроші. І повірте, це не так вже й багато. Я працюю 9 годин на день з дітьми, а потім ще близько години на прибирання, перемивання, підготовку завдань на наступний день. Розділіть 40$ на 9 годин, виходить 4.40/год. Навіть бебісітери без досвіду роботи беруть більше. А я за ці гроші і граю, і навчаю, і поробки роблю, пісні співаю, підгузки міняю, снеки надаю. А в кінці року ще й податки заплачу. Плюс в мене виділена більша частина будинка під садок, хоча багато хто виділяє куточок у бейсменті. Я розмовляю українською, для багатьох це теж плюс (у дитини адаптація легше проходить, вона розуміє що їй кажуть). Усі іграшки якісні, речі навколо безпечні, усе зроблене за нормами і стандартами. Я відповідально ставлюсь до своєї роботи. І ще я консультувалась з бухгалтером, він каже, що усі гроші витрачені на дитину, поки батьки працюють/шукають роботу - повертаюся з tax return. Ну і хочеться невелику ремарку зробити. Поки ви сидите вдома з дитиною і не витрачаєте грошей на садок, ви і не заробляєте. Відповідно і стаж роботи у вас не йде. І податки ви не сплачуєте, тому і tax return у вас буде менший (якщо буде). Плюс через кілька років ви захочете в свій будинок в'їхати, а на моргедж кваліфікуватися зможете на невеликий, бо не було доходу за ці роки, що ви з дитиною сиділи. А за невеликий моргедж хороший будинок не купиш. Що я хочу сказати. Приватні "дорогі" садочки не такі вже і дорогі, якщо ви бачите картину на кілька років вперед і розумієте скільки зможете втратити в майбутньому, якщо зараз не скористуєтесь/розглянете цю опцію. Плюс ще і ваша дитина від приватного садочку виграє в плані розвитку, знань, навичок.
-
Если принципиально, могу скинуть такой вариант билета. Компания west Jet , тариф супер экономный
-
Если вы отработаете 600 часов до рождения ребенка, то можно уйти в оплачиваемый отпуск по родам, и далее оформить отпуск по уходу за ребенком. Выплаты зависят от вашей средней ЗП. Также отец ребенка может оформить на себе отпуск по уходу за ребенком, если у вас нет отработанных часов, а у него есть. Через 18 месяцев после приезда в Канаду вы начнёте получать выплаты на ребенка, сумма зависит от дохода вашей семьи. Ребенок получает гражданство Канады, вы никаких плюшек от его гражданства не получаете. Ну и на мой взгляд самый большой плюс это отношение медперсонала во время родов, никто не кричит на вас, все очень мило и заботливо
-
Совсем не похоже
-
там еще и годовой доход на семью играет роль)
-
Ну я лично не нашел билета без бесплатной ручной клади
-
Немає в мене мовного барʼєру Так, про поліцію так, але щиро кажучи в Україні ніколи не доводилось телефонувати поліції і носити засоби самозахисту
21 Jan 2023, 07:33
45070/89976
about 2 hours ago