Вінніпег для українців Канада
-
Всем привет 👋 Я персональный онлайн тренер и диетолог-нутрициолог 🍽 Помогу вам накачать 🍑 Сделать плоский живот 💪 И рельефное тело ✅ БЕСПЛАТНО консультирую и даю рекомендации Жду вас в лс 🙂
-
winnpass.winnipeg.ca/en/new-submission Подавайте, чекайте і буде знижка
-
Знижки дають новоприбулим ,на рік,не має значення з якої країни.Хто вам сказав що їх відмінили?
-
Дякую!
-
Вітаю дівчатка! Хто бажає гарненький та безпечний манікюр, звертайтеся в особисті повідомлення. Маю сторінку в інстаграм з роботами. Вінніпег район River East, Henderson HWY
-
Всiм привiт! Де в Вiннiпегу краще всього мiняти американськi долари на канадськi?
-
На будову потрібні різноробочі. Англійська хочаб початкова, ну і побільше здоров'я. Нікого не рекомендую, не влаштовую, нічого не розповідаю! Якщо зацікавлені дзвоніть +1 204-230-3888, звати Анатолій, розуміє англійську, армянську, грецьку ну і російську.
-
Привіт де здати бутилки? Пластік стікло?
-
Весна близко - сезон начался)
-
Тут будують і зимою. Хоча весною все веселіше мабуть. 😊
-
А по защите, только ботинки с железом или, и каску, и жилетку тоже купить? Наверное к ним пойду, на трак школу подзаработаю)
-
Я ж написав що нічого не розповідаю. 😁 Ну мені сказали купувати каску і бути. Але потім каску видали. Тому я купував тільки бути. Але я був там один день, тому нічого сказати не можу.
-
Дівчата хто шукає підзаробіток?! В приват.
-
А чому 1 день? Не сподобалось, чи краще щось знайшли?
-
Дівчата хто шукає підзаробіток?! В приват.
-
Ні. Я був там тільки сьогодні.
-
А, поняв)
-
Привіт,віддам безкоштовно фірмову чоловічу куртку зимову,теплу б/у.(на спині малопомітна пляма від носіння рюкзака,здається🤷♀️).розмір M
-
Можете сюди написати t.me/ukrkanada/13
-
На рахунок зробити добре для України. Я думаю що я віддаю найкраще що у мене є це своє життя встаючи на її захист. Що місяця кидаю гроші на допомогу для людей які постраждали від війни. Допомагаю перевозити тварин які залишилися самі. Паралельно ходжу на курси снайпера та навчаюсь. Я не є українкою але проживаю тут з 2010 року. Думаю цього достатньо. А чим допомагаєте ви? Якщо нічим то варто задуматись який ви громадянин! І не потрібно писати мені агресивні коментарі!
21 Jan 2023, 07:33
455/88722
17 minutes ago