Вінніпег для українців Канада
-
Всім привіт! Через неділю зустріч з New Journey Housing, наскільки вони допомагають з пошуками житла? Як взагалі проходить зустріч? І чи краще вже самому продовжувати шукати собі житло?
-
Сдавать заново, каждая провинция- как отдельная страна, обменять пластик на пластик-- если ты в манитобе пару лет прожил
-
Мы активно сами ищем,уже куча встреч назначена)
-
Добрый вечер! Подскажите, пожалуйста, где можно посетить стоматолога в срочном порядке, зуб откололся и очень болит. Желательно не за миллионы долларов 🥲😅😩🤕
-
Може кому актуально…
-
Добрый вечер! Подскажите, пожалуйста, где можно посетить стоматолога в срочном порядке, зуб откололся и очень болит. Желательно не за миллионы долларов 🥲😅😩🤕
-
Public Mobile - нічого не беруть взагалі
-
youtube.com/@Canada1988 Підтримайте мене будь ласка Я розвиваю тільки свій канал Дуже хочу розповідати своє бачення і свій світогляд в Канаді Всім дякую хто не пройде осторонь
-
Також маю дві зустрічі) Просто якщо вони там справді в new journey housing підбирають добре квартиру, то може й сенсу немає оце сидіти шукати квартиру, а побільше побігати резюме пороздавати
-
Можно тогда разными способами пытаться:)
-
💙💛
-
Ну знову це безтолкове розмусолювання про кінець чи ні куает-а, соррі даже не подивився, хватило назви відео
-
Після отримання водійського посвідчення в Манітобі повинно пройти не менше року.
-
на добраніч всім. Будь ласка, скажіть, що у CIBC є співробітник, що ми говоримо?
-
дякую
-
Так є мій друг знає де але зможу вам написати тільки завтра
-
помилка) чи є український або російськомовний співробітник в CIBC Bank, в Winipeg?
-
Чи є люди які розмовляють україньскою в ціх банках?
-
Трішки не зрозумів ваше питання?
-
#sublet Безпечний, спальний Район Північний Кілдонан. З 1 квітня здається в саблет 2 Bed + 1 Bath Apartmen. Дві окремі спальні та простора вітальня. Поблизу продуктовий магазин, аптека, drug market, банк RBC, Seven/Eleven, заправки, автобусні зупинки, Macdonalds. 400 метрів від будинку початкова і середня школа, вища школа - 20 хвилин пішки. Орендна плата складає 1155 CAD. У ціну включена опалення і вода. Додатково оплачуєте Hydro. Також за додаткову плату паркомісце. Писати в Приват
21 Jan 2023, 07:33
4651/88653
about 3 hours ago