Вінніпег для українців Канада
-
Усім привіт. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Склалась така ситуація, що гроші потрібно повернути завтра, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через затримку дитячих, які я отримую, немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
-
Провінція Манітоба збільшує мінімальну заробітну плату до $15.30 за годину роботи. Це збільшення відбудеться у два кроки у 2023 році: 1-го квітня підвищення відбудеться до $14.15 за годину роботи (зараз $13.50), з 1-го жовтня мінімальна заробітна плата підвищиться до $15.30/годину. Таким чином Манітоба буде в першій трійці провінцій з найвищою мінімальною оплатою праці. Оскільки обов'язкове підвищення заробітної плати стає додатковим навантаженням на бізнес, уряд провінції розширяє програму Small Business Minimum Wage Adjustment Program для разової компенсації роботодавцям, які відповідають критеріям "малого бізнесу". Ця програма буде також розповсюджуватись і на тих роботодавців, які наймають сезонних працівників.
-
В нашому чаті те саме писала Це шахрайка
-
Бажано так Транспорт є але якщо його зрівняти з нашим чи європейським то його практично немає
-
Вижити можна А от жити не дуже
-
Усім доброго дня 😊 в кінці липня/початку серпня і хочу виїхати в Канаду по програмі Cuaet, але мій паспорт просочується 25 жовтня ( через 2/3 місяця перед від'їздом) Не впевнений , що в Канаді приймуть, може хтось мав аналогічну ситуацію? Хто знає, підкажіть будь ласка ☺️ Усім гарного дня
-
Усім доброго дня 😊 в кінці липня/початку серпня і хочу виїхати в Канаду по програмі Cuaet, але мій паспорт просочується 25 жовтня ( через 2/3 місяця перед від'їздом) Не впевнений , що в Канаді приймуть, може хтось мав аналогічну ситуацію? Хто знає, підкажіть будь ласка ☺️ Усім гарного дня
-
якщо куплялати в магазині білети то 2,75,якщо в автобусі 3,25.А можна купляти проїздний,тижневий здається 28$
-
Я б не сказала,що без машини ніяк.Автобуси приїзджають вчасно затримкок практично нема.До будь якої точки міста можна доїхати автобусом,тільки з пересадками.Звичайно з машиною набагато комфортніше,швидше і зручніше,але міський траспорт працює добре
-
Легальний виїзд чоловіків до Польщі. Забезпечу безпечний перетин кордону через КПП чоловіків призовного віку. Виїзд з будь-якої точки України! -свій власний штат водіїв -виїзд 1-2 рази на тиждень -перетин тільки за паспортом Пишіть за уточненням подробиць