Вінніпег для українців Канада
-
4? 😂😂😂
-
Я с ним сейчас буду встречаться но там очень трошкы)
-
Шо за флуд?))
-
Он сначала офигеет от погоды, потом от геморроя с бумагами и поиском работы 😂
-
а, ключи потерял значит комплект. Ну тогда еще прописывать. да. эть чуть сложнее )
-
То уже блогер прилетит будет снимать)
-
если прсото контактная группа - то во твобще всез делов снять руль- сменить группу, собрать. даже ключи остаются родные.
-
Ну с моими будет 800)
-
Мне б ещё 800 нарисовать)
-
я хз канечно, но всех делов - купить личинку зампа по партнамберу и поменять :) а, ну и нарезать болванку ключа и перекинуть чип иммобилайзера ) ищ старого) это если мертвая личинка. а не просто контактная группа делает моск :)
-
Ждём-с фото отчёт)
-
Ні, таких немає, у мене універсали в основному
-
Дякую, але можливо ще я кісь варіанти які більше спеціалізуються на ключах, замках запалювання.?
-
Доброго дня. Шукаємо саблет з березня, з можливістю продовження контракту. Точну дату заїзду можна обговорити, орієнтовно перша частина березня. 2 bed 1 bath приватний будинок з двухмісним гаражем. Район St Vital, pet friendly. Аренда 1750$/місяць + комунальні. Чудовий варіант для newcomers. Особливо гарно для сімей з дітками. Лендлорд українка і не вимагає credit score та інших паперів, також допомагає вирішити всі питання стосовно будинку якщо щось трапляється. Дуже вигідне розташування, підозрілих особистостей за рік жодного разу не бачили, спокійно гуляємо з дитиною ввечері, любимо цей район. З обох сторін кварталу 1 хв пішки до зупинок, хороша транспорта розвʼязка. Магазини Superstore, FreshCo, Dollarama та 7/11 в сусідньому кварталі в 4 хв пішки. В пішій доступності дитячі майданчики, школи, відкритий літній басейн та комплекс YMCA (басейн, спорт-зал, дитяча ігрова), ми їздимо візочком без проблем, тротуари усюди є)
-
А и от бурчания жены которая уж слишком теплолюбивая "Куда ты сволочь меня привез"😂
-
я бы вообще всё снимал, как китайцы на экскурсиях)
-
Есть такая вероятность)
-
Думаешь в одно фото не поместитесь?
-
Аналогично)
-
5 обьевшихся тел)
21 Jan 2023, 07:33
48970/88604
about 3 hours ago