Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня! Скиньте пліз лінк на апоймент в СІВС для отримання дебетової карти?
-
1.Шукаємо механіків важкою техніки $27-40. Розмовна англійська. Winnipeg, MB 2.Помічник на ферму. Розмовний рівень англійської мови. Досвід роботи на фермах(водіння тракторів). $20+ в залежності від досвіду. Є можливість зняти будинок неподалік від ферми за $600 в місяць. Rossendale MB (100км від Вінніпегу) 3.Помічник на ферму, англійська вище базової, досвід роботи з коровами та водіння тракторів, надається будинок, $20. Baldur (150км від Вінніпегу) 4.Токар. Верстатник. CNC. $17-26. (В залежності від досвіду)Досвід+ англійська вище базової. Winnipeg 5.Механік легкових авто з досвідом. (Декілька вакансій в різних компаніях)Розмовний рівень англійської. $23-25 на старт. Winnipeg, MB 6.Помічник на склад заводу. Потрібне власне авто, так як немає автобусного сполучення. Headingley-Winnipeg. Старт $18. Середня англійська. 7. Прибиральниці(можна без мови)-$15.75 та офіціанти(з мовою) -$15.75+ чайові(в середньому $20 на годину виходить). The Pas, MB. Надається безкоштовне житло на перший час, доки не знайдете своє в містечку Писати на пошту d.ishchenko@myrowich.com або в особисті повідомлення(не потрібно додавати мене в друзі ) Пара новых вакансий от Мирович
-
Не, уже дорабатываю, час остался
-
Разгребся?
-
И можно пить пиво)
-
Всім привіт. Шукаю підробіток на вихідних. Без автомобіля. Англійська базова.
-
Доброго дня Шукаю кімнату або студію
-
А жилье будем искать, что б 1 марта заселиться. Как раз 3 день рождения ( воскресенье)
-
Не забудь купить пиво
-
Ну сначала еще полтора часа дороги домой, а потом да
-
Ну Денис, ну ти просто красава👏👏👏 щиро дякую тобі за твою таку проактивну позицію Всим відповідаєш, всим допомагаєш, скільки часу на це витрачаєш. Респект. Від щирого серця як приїду до Винніпегу з мене пляхан твого улюбленого напою 👊
-
А на сколько лет или месяцев проходится сейфти?
-
Домовились ☺️
-
Ну типа да)
-
Компанией веселее😂
-
Ни в коем случае. Пиво и колбасу
-
Это хорошо, но у нас на районе дефицит жилья, особенно дешевого…вот такое как я скинул - вообще красная книга, сам бы поменял на то. Так что будешь видимо ближе к остальным участникам чатика обитать)
-
А я за Нефтчи стартовал вчера. Все огонь, только не могу одного мерзкого россиянина второе окно подряд выгнать. Сидит курва на контракте, с огромной зарплатой, из-за чего его никто не хочет.
-
Та и осмотреться надо. Ппц вдул фулхему арсеналом 2:0 в ФМ
-
Ну у тебя уровень повыше. У меня самый звездный игрок в составе - товарищ по имени Эдди Сильвестр Исрафилов з 3 паспортами 😂
21 Jan 2023, 07:33
49523/89847
10 minutes ago