Вінніпег для українців Канада
-
Всім добрий день! Здається у саблет однокімнатна квартира за адресою 1792 Pembina Hwy біля St Vital Park. Вартість $1,408.00 + hydro + депозит $704.00. Доступна вже зараз або з 1 лютого по серпень з можливістю продовжити контракт. В квартирі є пральна машина, сушарка і необхідна техніка. Будинок pet friendly (з додатковим депозитом), є невеликий зал, сауна, ігрова зона з настільними іграми та більярдом, кінотеатр, зона відпочинку на криші з барбекю. Квартира тепла, шумоізоляція хороша і вікна виходять не на бік Pembina через що не чутно шуму з дороги. Є можливість паркувати авто ззовні або в будівлі (додаткова оплата), також є зарядки для електро автомобілів. Для перегляду або додаткових питань - прошу писати в приватні повідомлення.
-
Давайте сначала. Вы хотите больничный. Вы заболели, сломали ногу?
-
Ціни космос, мені зробили чистку, бенефіти покрили 80%, ціна приблизно 400$+, я точно не рахував, 2 рази чистка, знімки і все таке.
-
У вас на работе есть больничные дни? У большинства компаний только отпуск даётся. Если больничного нет, то вы можете написать заявление на отпуск на время пока болеете. Врач вам не может выписать никаких больничных, тут эта система работает иначе
-
Доброго вечора,порадьте ,будь ласка ,падолога .
-
Посмотри в тачке. У меня один раз паспорт права и доки на машину из переднего кармана джинсов выпал. И менты тормознули, я пол часа не мог найти были между сидением и подлокотником.