Вінніпег для українців Канада
-
Остання вибірка - 833, якщо не помиляюсь
-
А long term job offer вам пообіцяли що дадуть?
-
Шукаю кімнату, підселюся до когось, не палю( взагалі),не п'ю( взагалі) Новоприбулий хлопець 34 роки.
-
Ну буду створювати ближче до подачі… Мову я в ті 720 свої вже включив) Рахую 500 робота 75 вік 40 досвід роботи Інше англійська, наче на 6-7 зможу здати І все, більше нічого
-
youtu.be/LWMQITNjN4s?si=1GpHm4hnh05qhOiK
-
Мені друг скріни скидає, сам не дивився
-
Прошу вибачення. А де можна подивитися останні виборки?
-
Порекомендуйте банк будь ласка для відкриття карти
-
Тишина Значит у всех все хорошо 😂
-
Мда
-
Дякую вам
-
Bmo, cibc, rbc, td, Scotia Это крупные банки Канады, условия там примерно одинаковые
-
Порекомендуйте банк будь ласка для відкриття карти
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка,що це за залог в 200$ Манітоба хайдро? Читала,що комусь 60 було. У кого буда така ситуація, розкажіть що робили. Вдячна за відповіді!
-
А то завтра пробный тест по немецкому
-
Можно и спать идти
-
ден, там пока тебя рассссссмотрят балы опять попустятся к 600+ там затык чего в 830+ оно прыгнуло - не проводились отборы меесяц. ну и накопилось. ну и задрали балы чтоб пярм лучших отобрать)
-
Боже 300$?!!!!
-
Ви писали онлайн і через деякий час поїхали до них з цим листом?
-
Привіт. Вони майже усім виставляють залог , але у кожного різні суми. Він нікуди не дінеться і буде на вашому рахунку Manitoba Hydro. Але і ви можете написати їм листа, або поїхати у центральній на Porteg Ave і пояснити ситуацію, що ви новоприбулі українці. І вони можуть відмінити. Я писала і їздила і нам онулювали (виставляли 300CAD)
21 Jan 2023, 07:33
50963/88614
less than a minute ago