Вінніпег для українців Канада
-
Я думаю, усе-таки запропоную Вам якись варіант. Усе буде добре!😉
-
Надіємося що запропонують щось або повернуть суму і перезамовимо самі але спроб було багато та все марно😔
-
Думаю відповідь отримаєте скоро, бо у Вас рейс на 27 був запланований
-
По прилёту в Торонто что первым идёт ворк пермит или забирать багаж
-
🥺 Уточнюйте усі деталі при перебронюванні)
-
Здравствуйте! А где найти такую стоимость? На сайте за 30Гб просят 65 $ (было 70, 5 скидка)
-
Та ще не стільки часу пройшло, щоб вже отримали… навіть якщо людина приїхала в перший день програми, одразу з другого дня пішла на фултайм роботи, це вона може тільки пару місяців як подала документи на провінційний рівень
-
Доброго дня. Чи є тут хто летить сьогодні в Варшави в Торонто ? А потім Вінніпег. Коли маєте виліт до Вінніпегу? Та якою авіакомпанією
-
65$ все верно,на 5$ ошиблась)
-
Ворк пермит
-
Я є тут такі що 28 виліт з Мюнхена , Люфтганса
-
instagram.com/p/CpK6aEUgtxk/
-
Можно до мене
-
Если кто-то на днях летит,и прилетает в Виннипег ,и сможет купить нимесил-напишите в личку,пожалуйста🙏🏼
-
Добрий день. В мене чоловік летить завтра 9.30 Франкфурт - Канкун-Оттава-Вінніпег. Не говорить англійською. Може є ще українці, які мають такий маршрут?
-
Підкажіть будь ласка, чи у FIDO є домашній інтернет?
-
нет,но есть точка доступа (модем переносной по-нашему),но цена 10$ за 2 Гб🫣
-
Сначала заполнение декларации, потом ворк пермит, потом багаж
-
Привіт усім. Питання про документи для школи. Потрібно свідоцтво про народження (переведене на англ.мову), копії паспортів, study permit. Це все? Чи потрібен табель навчання, і довідка про прививки, чи медогляд? Дякую за інформацію
-
У нас більше нічого не просили, хоча були із собою і табелі і медична довідка перекладені англійською. Але школи різні, будьте готові
21 Jan 2023, 07:33
5096/88668
10 minutes ago