Вінніпег для українців Канада
-
По ссылке есть вся информация. Или переход по ней требует высших навыков?www.eventbrite.com/e/winnipeg-career-fair-february-2nd-2023-tickets-313857204347?aff=ebdssbcitybrowse&keep_tld=1
-
Ви купуєте один квиток, на якому вказано час дії( здається 1,5год). При пересадці в інший автобус ви скануєте свій квиток і все. Зупинку говорити не потрібно.
-
Хорошо 2 лютого в котором часу ?,что каждое слово вытягивать Нада
-
Добрый день. Возможно кто то может подсказать по работе на ферме, для семьи.
-
Добрий день!Киньте,будь ласка,ссылку на ярмарок вакансій 2.02.десь загубила свій запис.
-
Підкажіть будь ласка, якщо їхати із пересадкою по одному білетику, то як це все робиться? треба одразу водію сказати : I need transfer ticket? І сказати на якій зупинці саме чи як?
-
Послухаю.. Що треба і які кроки? Якщо не має safety?
-
Народ сдает может кто то двухкомнатную квартиру ,что бы две комнаты раздельные были ?Спасибо!
-
Змінили права, потім змінили адресу. Пластик ще не отримали. Можна тимчасові права замінити і замовити нові на нову адресу?
-
Всім вітання і гарного дня! Підкажіть адресу дерматолога, бажано україно мовного?
-
Кто-то покупал авто в Виннипеге ?
-
Добрый день
-
Дякую, не зауважив. Думаю треба усунути цю особу з групи.
-
А ви хіба не помітити що в пості з відео є посилання на ресурс для переказу коштів, в мене склалось враження що це така собі прихована реклама, і до Канади і тим більше до Вінніпегу цей юзер немає жодного відношення
-
В мене приймав купюру 5$, але решту не видає.
-
Ці що ви купили в магазині ви вкидаєте теж в цей апарат, і він вам дає білетик з qr кодом.
-
Десь читала що водій щось пише на білетику. Білети ми вже купили в магазині
-
А як купити проїздний?
-
Грошима )
-
Всім привіт !підкажіть ,будь ласка .можливо хтось користувався відправкою посилок поштою .Яка найшвидша є доставка ?цікавить з містечка біля Торонто відправити в Вінніпег ,щоб прийшло чим швидше ?
21 Jan 2023, 07:33
510/89646
about an hour ago