Вінніпег для українців Канада
-
Це діло кожного Подавати, перевіряти чи довіряти
-
immigratemanitoba.com/immigrate/apply/eoi/
-
Які ж ви злі
-
🇺🇦🇨🇦 Група підтримки для молоді Онлайн програма емоційно-психологічної підтримки для хлопців та дівчат 19-30 років, що переїхали з України до Канади через війну. 👉Старт вже наступного тижня Реєстрація тут www.healing-project.online/re-start2
-
Логично)
-
🤣🤣🤣
-
А нехер ездить там без меня
-
Друзья, хз оффтоп ли это по работе или нет, но Подавался на EI онлайн, репорты тоже кидал онлайн, деньги получил, все ок. Сегодня пришло письмо с бумажными формами для отчетов и обратный конверт. Не надо ж дублировать от руки те отчеты и высылать им?
-
Юля, передай там наверх чтоб наконец твой перекресток почистили. Весь город норм, а у тебя там какой-то сраный Куршавель
-
Але можна набрати по знанню англійської добре
-
Та побачу, ще поки що не знаю як там буде
-
Якщо ви приїхали з батьками або у вас є родичі в Канаді, тоді ви можете податися
-
Якщо вам 19 років тільки виповнилося то ви можете не пройти по балам, бо буде дуже низький бал, скоріш за все у вас немає диплому хочаб бакалавру та найвищий бал за вік починається з 21 року, Ну і звісно ви отримаєте 0 балів за досвід роботи, тому я не знаю з чого вам складати бали щоб податися хочаб на номінацію
-
Аня моя
-
Я знаю чуть не убеилась
-
А вот посреди дороги тропинку не сделали Лед такой, что хоть Джетс туда выпускай
-
А то ходили ноги ломали
-
Ну вот..и я тебе скажу уже как 3 дня тропинку сделали вот за это большое спасибо
-
hryshkohair инстаграм
-
Вот и я каждый день чуть не убиваюсь. 20км еду с работы, и только там такая хрень
21 Jan 2023, 07:33
51773/90617
about 5 hours ago