Вінніпег для українців Канада
-
Можливо можете скинути групу де вони переписувались?
-
Резюме сами составляли?
-
До чого тут права дійсні 3 місяці? Права не всі обмінюють, багато хто здає тести, як наприклад я. А цей процес не дуже швидкий. Тест , звичайно, здавав вже на своєму авто і дружина також.
-
Підкажіть, будь ласка, які агенції можуть здати квартиру без довідки з роботи та кредитної історії. На рахунку банківському є сума на півроку за квартиру
-
Ви знайшли роботу?
-
Лайфак?😁 І який, поділіться
-
Тоді ви не знаєте лайфак
-
Він розмовляє російською.
-
Він російськомовний чи на анлійській мові писати смс ?
-
Дякую 🙌🏻🇺🇦
-
Напишиіть смс масажисту його звуть Давид +1 (204) 891-1248, приймає з страховою. я задоволена його послугами. Скажіть що телефон дала Nataliya
-
Якой авіакомпанії? За останні 5 років нам тільки пропонували купити їх у літаку
-
Супер 👌
-
Доброго вечора.Може хтось продає або знає де купити електричну каструлю - скороварку або мультиварку?
-
Я думаю магато хто знає Є програма дія Кажемо що права забули дома І через дію заходимо там де права Перекладаємо на англійську мову там є така функція Вам співробітник дає свою електронку Ви робите скрін на своєму телефоні прав з дії і кидаєте на почту це роздроковують і вам роблять все як при заміні пластика І найголовніше права з дії не анульовуються Так що у вас ваші права і канадські
-
A тут на сайті люди продають www.kijiji.ca/b-winnipeg/slow-cooker/k0l1700192?rb=true&dc=true
-
Або у Walmart www.walmart.ca/en/ip/instant-pot-8-quart-6-in-1-multi-use-electric-pressure-cooker-silver/6000198315107
-
У магазині Canadian tire на розпродажу www.canadiantire.ca/en/pdp/imusa-stovetop-pressure-cooker-aluminum-4-2-qt-1426330p.html
-
І тримаємось разом братці Українці
-
Хай все буде Україна
21 Jan 2023, 07:33
5195/88668
10 minutes ago