Вінніпег для українців Канада
-
1.Шукаємо механіків важкою техніки $27-40. Розмовна англійська. Winnipeg, MB 2. Охоронець в готелі. Старт $16.3 Розмовна англійська. The Pas, MB. Надається безкоштовне житло на перший час, доки не знайдете своє в містечку 3.Механік легкових авто з досвідом, знання англійської не є обовʼязковим. Можливість зняти житло навпроти салону. Plumas, MB $18-24 4.Помічник на ферму. Розмовний рівень англійської мови. Досвід роботи на фермах(водіння тракторів). $20+ в залежності від досвіду. Є можливість зняти будинок неподалік від ферми за $600 в місяць. Rossendale MB (100км від Вінніпегу) 5.Помічник на ферму, англійська вище базової, досвід роботи з коровами та водіння тракторів, надається будинок, $20. Baldur (150км від Вінніпегу) 6.Механік легкових авто з досвідом. (Декілька вакансій в різних компаніях)Розмовний рівень англійської. $23-25 на старт. Winnipeg, MB Писати на пошту [email protected] або в особисті повідомлення(не потрібно додавати мене в друзі )
-
1.Шукаємо механіків важкою техніки $27-40. Розмовна англійська. Winnipeg, MB 2. Охоронець в готелі. Старт $16.3 Розмовна англійська. The Pas, MB. Надається безкоштовне житло на перший час, доки не знайдете своє в містечку 3.Механік легкових авто з досвідом, знання англійської не є обовʼязковим. Можливість зняти житло навпроти салону. Plumas, MB $18-24 4.Помічник на ферму. Розмовний рівень англійської мови. Досвід роботи на фермах(водіння тракторів). $20+ в залежності від досвіду. Є можливість зняти будинок неподалік від ферми за $600 в місяць. Rossendale MB (100км від Вінніпегу) 5.Помічник на ферму, англійська вище базової, досвід роботи з коровами та водіння тракторів, надається будинок, $20. Baldur (150км від Вінніпегу) 6.Механік легкових авто з досвідом. (Декілька вакансій в різних компаніях)Розмовний рівень англійської. $23-25 на старт. Winnipeg, MB Писати на пошту [email protected] або в особисті повідомлення(не потрібно додавати мене в друзі )
-
❗Вакансія❗ Шукаємо авто маляра м Вінніпег. 20-38$ / год Фулл тайм, можливі овертайми. Обовʼязки: Фарбування автомобіля, полірування, кузовний ремонт, ґрунтування, шліфування, маскування... Мінімум 3 роки досвіду. - Пунктуальний та відповідальний працівник. ✅Можна без знання англійської. 📞(204) 990-5645 Ростислав
-
Доброго дня, підскажіть можливо хтось з вас знає аналог но-шпи 🙏🏻🙏🏻
-
Ви коли будете подавати letter of employment просто попросіть супервайзера не писати part time Якщо у вас 30+ годин, то все буде окей В мене теж part time написано, але я працюю від 40 годин на тиждень, просто контракт на 18 місяців (що не вважається full time)
-
🚘Авто в Оренду🚘 🇨🇦Вінніпег- Манітоба ✅ Оренда щоденно 🚗▪️Від (30$/день) + податки ▪️6000 км/міс ліміт 💵 500$ депозит для щоденні , на неділю/ якщо більше неділі - 750$ ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES 🚖 UBER - 462.5/тиждень ( deposit -1000$) 🚖 DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES - 1200 місяць ( dep 750) ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні - для денних ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро 📱 Instagram - Uber. winnipeg Telegram- @win_uber