Вінніпег для українців Канада
-
От тут не скажу. Думаю, що +/- та сама ситуація має бути Ми так само їздили перший тиждень 😅 Але «золотий проїзд» змусив питати у водія що і как)))
-
Мы завтра протестим,сегодня только Peggo купили:) я думаю,может,какой-то сигнал должен быть,если на втором автобусе прикладываешь 🧐билетов на должно быть,они специально на пластик переходят,чтобы беречь деревья)к осени обещают совсем избавится от билетов)
-
Привіт всім , ми сімя з 3 людей шукаємо квартиру до 1200 з ліфтом або перший поверх …. Може хтось може допомогти рекомендацією , дякую
-
Всім привіт.Може хтось знає як записатись на медичні курси.Дякую
-
Подскажите, я правильно поняла, что Укрпочта берет на отправку лекарства в Канаду? (Ведь Новая Почта категорически не берет никакие). И обычные лекарства (безрецептурные) тоже? Если можете, скажите, сколько хоть примерно это стоит?
-
Доброго здоров'я. Підкажіть будь ласка, де зареєструватися на отримання Manitoba Health Card. Писав gov.mb.ca/health/mhsip/forms.html, Дали стандартну відписку щоб чекав своєї черги 4-6 тижнів...
-
Дякую вам.
-
Що робити
-
Добрий день, маю пооблему почали реєстрацію чек ін, в ел. Квитках помилка в одній цифрі вказаної в паспорті у квитку на літак