Вінніпег для українців Канада
-
В бізоні в будь якому випадку дали би направлення в дайнакер
-
Привіт, в мене взагалі неприймає заявки на дитину🤷🏼♀️
-
Подавали окремо від себе, тобто створювали окрему заявку? Якщо не помиляюся, банківський рахунок має бути на ім'я заявника. Я так думаю, у вашої дитини немає банківського рахунку? Можливо в цьому причина
-
Де у Вініпезі приймають бутилки?
-
Доброго дня, чому медичний результат не відображається в порталі IRCC?
-
В мене теж не приймало. Вибивало помилку в uci номері, хоча він був правильний. Дзвонила на вказаний в повідомленні номер, довго чекала, щоб з'єднатись з оператори і уточнити дані. Сказав за тиждень подаватись знов. Подала, але вкінці прикріпила не візітор рекорд дитини, а свій ворк перміт, тому мені на пошту прийшло повідомлення, що не той документ прикріпила. Заповнила ще раз минулої п'ятниці. Поки що жду, бо були вихідні.
-
Привіт усім. Хто може поділитися досвідом влаштування дитини 2 роки в садочок у Вінніпезі? Які прививки обов'язкові? Де реєструватись в чергу? Може, порадите садочок? Шукаю пошагову інструкцію. Заздалегідь дякую.
-
Привіт усім. Хто може поділитися досвідом влаштування дитини 2 роки в садочок у Вінніпезі? Які прививки обов'язкові? Де реєструватись в чергу? Може, порадите садочок? Шукаю пошагову інструкцію. Заздалегідь дякую.
-
Якщо все ж таки вийде вам зробити це, дайте знати будь ласка)
-
Что это подскажите
-
Скоріш за все - субсидія на арендну плату за житло.
-
Буду сегодня узнавать . Узнаю напишу
-
На рахунок "одноразова чи ні" нічого не можу підказати. Спробуйте звернутись за вказаним там номером телефону, або напишіть на емейл. Нажаль це все, чим я можу Вам допомогти.
-
А Вы, случайно не знаете это единоразовая помощь и где ее оформить? Буду благодарна за ответ
-
тут 510 Main St 510 Main St, Winnipeg, MB R3B 1B9
-
Всім привіт 👋 Я персональний онлайн тренер і дієтолог-нутриціолог 🍽 Допоможу вам накачати 🍑 Зробити плоский живіт 💪 І рельєфне тіло ✅ БЕЗКОШТОВНО консультую та даю рекомендації Чекаю вас у лс 🙂
-
Шукаю перукаря, у мене коротка стрижка, мені треба поголити та підрівняти.
-
instagram.com/lena_nail_winnipeg?igshid=OGQ2MjdiOTE=
-
Доброго вечора киньте свою сторінку в інстаграмі
-
Хто робив паспорти в Вінніпезі? Прилетіли по stjd
21 Jan 2023, 07:33
540/89349
24 minutes ago