Вінніпег для українців Канада
-
✈️Авіаквитки з Європи до Канади від €357. 🧑💼У авіакомпаній LOT, Air France, Air Transat, Air Canada, Austrian Airlines, TAP Portugal, American Airlines з’явилися доволі дешеві авіаквитки з різних міст Європи до Канади. Авіаквитки є з декількох міст Європи – Прага, Острава, Мілан, Рим, Париж до Торонто та Монреалю. 💪Тримайте прямі посилання для бронювання авіаквитків: Вильоти: з Чехії: Прага – Торонто від €378 у два боки Острава – Торонто від €386 у два боки з Франції: Париж – Монреаль від €387 у два боки Париж – Торонто від €418 у два боки з Італії: Мілан – Монреаль від €403 у два боки Рим – Торонто від €446 у два боки Рим – Монреаль від €457 у два боки *Ціни можуть змінюватися.
-
Нова штативна лампа висота до 190 см -30$
-
40$
-
Добрий вечір , хтось знає як можна податися на карту бенефітів для українців?
-
Підкажіть висоту сидіння, будь ласка. Бо щось тут всі дивани такі низькі, що в них не сідаєш, а наче падаєш
-
Хто полюбляє арахісову пасту? Віддам даром. Район River East. Термін до 28.02.24
-
Доброго дня ,зараз до мене приїжджає донька з дитиною по Cuaet ,а я не пам'ятаю - наче крім візи ще якийсь документ ми показували на кордоні в Канаді з особистого кабінету для подачі на візу...Чи я помиляюся?
-
Дякую, ми вже рік в Канаді, забули)
-
Дякую, а де його взяти?
-
А "дорого топить зимой" - это сколько? Понимаю, что фраза "да сколько там той зимы" не про Канаду, но всё же? Спасибо.
-
Для тех, кто не в теме - что такое v-10?
-
Спасибо. Переделывать лучше самому или уже брать готовый? Дома ЗАЗ переделывал, но не закончил. И где смотреть или как правильно искать в поиске такие варианты? Спасибо.
-
Если ставить вопрос так, то нужно покупать не автодом, а переделанный пикап под автодом. Там и расход, и размер будут не как у грузовых машин