Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня😁 Підкажіть будьласка, як та де шукати інформацію про вільні садочки?
-
В нашем полку прибыло! Это контакты русскоязычных и украино-говорящих менеджеров по продаже авто в Winnipeg: Денис Vickar Nissan🇯🇵 +1 204 898 02 99 1424 Regent ave. Winnipeg denys.konovalov@vickar.com ____ Elshan Alakbarov Dodge Chrysler 🇺🇲 +1 (204) 848-5103 ealakbarov@easternchrysler.com ____ Артем Murray Hyundai🇰🇷 1700D Waverley St, R3T 5V7 +1-431-334-6102 artem.budyuk@murrayhyundai.ca ____ Юрій Crown Acura🇯🇵 +1 431 293 47 21 1700 Waverley St Yurii.Sorokotiaha@CrownAcura.ca ____ Юрий JIM Gauthier KIA🇰🇷 +14317927799 WhatsApp 2536 McPhillips St, Winnipeg yurii.martynov@gauthierautogroup.com
-
Добрий день, хто летів з Торонто в Вінніпег з Flair Airlines, чи друкували квитки в паперовому вигляді чи достатньо показати в додатку (щоб комісію додаткову не брали)?
-
В каком отделе? Я все глазоньки проглядела. Очень нужно
-
Добридень. хто тут продавав наклейки на клавіатуру?
-
У меня сын работает в маке, нужен разговорный английский.
-
Регіон змініть в телефоні
-
Посилання можна на flipp?,бо я через Play Маркет не знаходжу:(...Дякую завчасно:)
-
Ага я зрозуміла, дякую. Буду шукати.
-
Ми писали на емейл кожному садочку який знаходили на карті Гугл. Багато хто нам відповів що в них є вільні місця але не приймають субсидії
-
Доброго дня усім, можливо хтось може порекомендувати імміграційного консультанта ?
-
А не підкажете ціни консультації ?
-
lyrikaimmigration.ca
-
Доброго дня. Хто знає, при зміні провінцій треба змінювати номер мобільного і банківський рахунок?якщо оператор і банк влаштовують, які мають бути дії? Дякую.
-
Я знаю, что вас вероятно возьмут. Есть разные места, где наши ребята работают
-
Добрый день ) не подскажите есть ли в Виннипеге русскоговорящие уроки по керамике ) я бы сходила на такое )
-
Дуже вам дякую🫶
-
200$ Для українців по CUAET 150$ Говорить російською
-
Здравствуйте ! Ищу людей для дистанционной работы (1-2 часа) в сфере цифровых валют . Обучение бесплатно . Писать в лс
-
интересно. как найти вас?
21 Jan 2023, 07:33
5568/88976
8 minutes ago