Вінніпег для українців Канада
-
Куплю DoorDash аккаунт. С любым рейтингом. 👌
-
Ищу комнату. Я молодой парень без вредных привычек
-
Приветствую! В WP указано Employment Location - Manitoba, будет ли проблема при трудоустройстве в другой провинции? Заранее благодарю!!!
-
У меня были с локацией Ontario NES, так что желательно снять, мне лично сняли вместе со снятием ограничений
-
Здається кімната в районі університету Вінніпег 450$ З 31 січня
-
Привіт! Підкажіть більш менш нормальні сайти щоб купити запчастини до машини?
-
Зараз Bell встановлює безкоштовно, абонплата 40-45$ на місяць
-
Продам, ціни на фото, забирати біля Polo park. Можу доставити при покупці від 2-х лотів
-
Продам, ціни на фото, забирати біля Polo park. Можу доставити при покупці від 2-х лотів
-
Продам 2 слайсера,абсолютно новые,в пленке 40$-1шт
-
50 Mb, якщо дозволяє проводка в домі
-
Це яка швидкість інтернету? Якщо знаєте
-
Rock Auto
-
Дякую
-
Дівчата замовила взуття, виявила, що завелике. Підійде в кого 39 розмір. Все нове, в коробках. Займатися поверненням лінь. Мокасини за 25 доларів віддам. Черевики осінь-весна за 35 доларів. Пишіть в приват щодо зустрічі. Живу в North Kildonan
-
На сайті canada.ca є офіційна інформація стосовно програми CUAET і там чітко зазначено що WP видають лише у міжнародних аеропортах-Торонто, Монреаль, Ванкувер, Калгарі, тобто це ті аеропорти в які є прямі рейси із Європи, зверніть на це увагу
-
www.waa.ca/en/passengers/flights/destinations/ Аеропорт не в курсі, що обслуговує європейські напрямки. Може, квиток до Вінніпеґу все ж таки з пересадкою десь?
-
Тоже интересная тема)
-
Доброго дня. Хтось платив налоги, хто працює на убері або дурдеш? Як це робити?
-
Скоріше за все у вас в анкеті була вказана провінція Альберта, а треба було вказати " ще невирішив-ла", якось так тому і надали у Альберту
21 Jan 2023, 07:33
56363/89969
9 minutes ago