Вінніпег для українців Канада
-
🚘Авто в Оренду🚘 🇨🇦Вінніпег- Манітоба ✅ Оренда щоденно 🚗▪️Від (30$/день) + податки ▪️6000 км/міс ліміт ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні - для денних ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро Telegram- @win_uber
-
❗Вакансія❗ Шукаємо авто маляра м Вінніпег. 20-38$ / год Фулл тайм, можливі овертайми. Обовʼязки: Фарбування автомобіля, полірування, кузовний ремонт, ґрунтування, шліфування, маскування... Мінімум 3 роки досвіду. - Пунктуальний та відповідальний працівник. ✅Можна без знання англійської. 📞(204) 990-5645 Ростислав
-
День добрый. Я ищу комнату с туалетом и ванной и кухней: желательно в районах Deer Lodge,King Edward, Wolseley, Minto, Polo Park, Sargent Park,West Wolseley, Birchwood,Bruce Park, Westwood,Kirkfield,Creswiew в Виннипеге. Бюджет 600$can Буду очень благодарен за помощь или совет.
-
В мене досвід роботи 15 років
-
Продаю персональну авіаційну гарнітуру David Clark H10-20 , dual plug. Ціна 350$
-
Доброго дня ! Працюю в найбільшій телекомунікаційній компанії Канади як sales representative. Одже кому потрібні найкращі умови для підключення домашнього інтернету, телебачення, мобільного зв'язку чи консультація для розірвання контракту з наявним провайдером в межах Канади надсилайте питання в особисті повідомлення. Євген: +1 587 930 64 97; WhatsApp, Telegram.
-
привіт усім, підскажіть куди можна сходити погуляти з дитиною 9 років? та взагалі просто зі знайомими кудись поїхати, може кафе якісь або ще щось, неважливо
-
2-бедрум, саблет с 1 марта. Контракт до августа, потом можно продлить. 1323 + гидро, парковка 35. 40 Strauss drive. Район завода Макдон. Рядом хорошие школы, в том числе очень хорошая хайскул в двух минутах. Квартира чистая, теплая и светлая. Летом бассейн. Фото в личку. Можно посмотреть в ближайшее время