Вінніпег для українців Канада
-
Шукаю Ауді А4 або кемрі 2015-2017 років
-
Привіт) А хто може автосалон порекомендувати хороший у Вініпезі?
-
Cibc нам по 2500 дал
-
Доброго вечора . Можливо хтось знає магазини з бу телефонами ? Дякую.
-
Доброго вечора . Може хтось знає магазини де можна купити бу телефон ? Дякую.
-
Ну не знаю брав раніше Ніколи проблем не було
-
Дивилась . Я прсто незнаю як перевірити чи він некраденний , розблокований ? В магазинах ( Ломбардах ) перевірка присутня . Дякую.
-
Вітаю шукайте на маркет плейсі Там їх багато
-
На маркет плейсі дивились?
-
Audi і Camry таких років в нормальному стані з пробігом біля 100К км 25.000-30.000$. Audi дуже бажано на авторизованих дилерах ( VW, Audi, Porsche) з продовженою гарантією хоча б рік від дилера - і то з більшим пробігом ніж 100К нема змісту. Camry можна пошукати на marketplace, kjiji якщо за готівку.
-
work permit видають офіцери в аеропорту. sin робиться в офісі Canada service у місті. Знаю, що в Торонто теж є їх офіс в аеропорту, але це не проблема, там жива черга, мені за 20 хв зробили. На медичну картку записувався в готелі Best Western, там є зала з нашими волонтерами. Біля 2 виходу в аеропорту внизу є стійка інформації, там же список готелів з номерами. можна дзвонити з мобільного, якщо є сімка місцева, або там є стаціонарні телефони. не забудьде взяти з собою лист підтвердження з IRCC, який Ви отримали на пошту, коли Вам затвердили отримання візи. там на ньому прям так і написано "Візьміть із собою в Канаду") удачі Вам!)