Вінніпег для українців Канада
-
Усім привіт) Цього понеділка пропоную розглянути одну велику новину-подію 🔥ПОДАТКИ В КАНАДІ: 🔥що з ними робити, як створити податкову декларацію. 🔥А також посилання на кваліфікацію щодо Безкоштовного подання Податкової декларації ви зможете знайти в описі під відео. Буду щиро вдячна вам за поширення відео. А вже наступного понеділка на вас чекатиме новий випуск "Твої новини Calgary" Не пропустіть. youtu.be/MgGeTOwrlIo?si=v9ZuxzyvZVEFPOkm
-
🌟 Обслуговування ноутбуків🌟 ✨ Чистка від пилу - Збережіть ваш ноутбук від перегріву та зниження продуктивності. Чистий ноутбук = довший термін служби! 🛠 Заміна термопасти - Підтримайте оптимальну температуру вашого пристрою. Ефективне охолодження = краща продуктивність! 🖥 Установка програмного забезпечення - Отримайте необхідні інструменти для роботи та розваг. Налаштовано під вас = більше ефективності! 💾 Заміна жорсткого диску на SSD** - Підвищіть швидкість завантаження та роботи системи. SSD = швидкість та надійність! 💫 Одні з найкращих цін по місту, безкоштовні консультації,тільки позитивні відгуки, звертайтесь в особисті повідомлення 💫
-
Шукаю сусіда(сусідку) в 2-bedroom квартиру в районі St. Vital Centre. Хороший, гарний район. Зупинка автобуса біля будинку. Вартість 650 САD в місяць з усіма комунальними включно. За додатковою інформацією звертайтесь в особисті, або по телефону 431 293 8193.
-
Всім привіт ! Заповнив заявку на фінансову виплату , все правильно ввів але вибиває помилка що не правильно ввів номер цей, але там все вірно , може хтось стикався з таким?
-
У моєї сестри ту саму помилку вибиває
-
Невелика порада: намагатись купляти авто з цепним ГРМ (300 тис.км їздить, часто і до 400 тис)- суттєва економія. Також з місцевим кліматом - бажано з Електропідсилювачем руля. Гідропідсилювач Рейка/сальники дуже часто течуть після зими, safety неможливо пройти з підтіканням з рейки. Заміна виносить ~ 1.500$ деколи більше, складніша конструкція - помпа, шланги високого тиску, заміна рідини ітд... .
-
Цікаво, ким?) І що там вище вона відписала, що можна перейти на людину, то ніфіга не можна було в одній групі, а в іншій підписників не видно (чи закритий канал, чи що) Я вже знайшла собі людину, і замовлене до мене вже їде
-
Вітаю!🙂 запрошую на манікюр р-н Osborne