Вінніпег для українців Канада
-
Вітаю!🙂 запрошую на манікюр р-н Osborne
-
Доброго вечора!Мому сину 3,5 років.Відвідує цей садок.В вівторок і четвер по 2 години.Вартість 1 заняття 5$.Можна подаватись на субсидію.Вихователі є як і україномовні так і англомовні.
-
Привіт всім. Може хтось знає, чи почали якісь підприємства набирати на роботу працівників? Цікавить робота для жінки. Шукаю фул тайм з можливістю підтримки підприємством в одержанні ПР, маю досвід роботи на заводі електроніки як збірник плат та контролер якості, зараз працюю парт тайм як продавець-касир, англійська 5,5, дуже швидко вчуся, знаю добре Office. Буду вдячна за будь-яку інформацію, бо з Indeed та LinkedIn, а також з рознесених резюме поки що тиша, а час йде. Заздалегідь дякую. Бережіть себе та своїх рідних ❤️
-
Iryna Malyk, Vitaliy Lebezun, Margaryta Popel.
-
👨🏭Програма ПОВЕРНЕННЯ Потік зі зварювання та виробництва металу Чи готові ви розпочати нову кар’єру в затребуваній сфері зварювання та металообробки? Розвивайте навички англійської мови та рахівництва, необхідні для роботи зварювальником, і отримуйте культурну орієнтацію для роботи в Канаді. Вивчіть навички та придбайте знання, необхідні для безпечного та ефективного виконання процесів зварювання металу інертним газом (MIG) і відповідних операцій виготовлення металу. Після завершення програми ви матимете знання та навички, необхідні для того, щоб знайти свою першу роботу зварювальником і розпочати свою кар’єру у зварюванні та виробництві металу. Ця програма є партнерством між Red River College Polytechnic та Winnipeg Industrial Skills Training Center Inc. і фінансується урядом Канади та урядом Манітоби. ТРИВАЛІСТЬ 9 місяців РОЗКЛАД З понеділка по п’ятницю (має бути доступним з 8:00 до 16:00. Можливі зміни без попередження.) РОЗМІР КЛАСУ 10 учнів у класі Найближчі дати • Літо 2023: 24 липня – 29 вересня 2023 • Осінь 2023: 9 жовтня – 15 грудня 2023 • Зима 2024: 15 січня – 22 березня 2024 Переваги Покращуйте свої знання англійської мови Розвивайте комунікативні навички для успіху на робочому місці Отримайте відповідні галузеві навички та практичний досвід Отримайте підтримку від обізнаних і досвідчених інструкторів Отримайте допомогу в пошуку роботи, включаючи підготовку резюме та співбесіди Підготуйтеся до проведення сертифікаційного тесту Канадського бюро зварювання Зв'яжіться з нами Заповніть форму нижче, і ми зв’яжемося з вами, щоб дізнатися більше про ваш інтерес до програми REDI. www.rrc.ca/cni/programs/occupation-specific/welding-and-metal-fabrication/?utm_source=facebook&utm_medium=paid&utm_campaign=REDI&utm_content=wlding-metal-fab&fbclid=IwAR1_cGHQwn0cUb1bvAjC90Wc80Aqj5N3zZvD7N4jPcj8_YiLJP5sNbz9lTo
-
👨🏭Програма ПОВЕРНЕННЯ Потік зі зварювання та виробництва металу Чи готові ви розпочати нову кар’єру в затребуваній сфері зварювання та металообробки? Розвивайте навички англійської мови та рахівництва, необхідні для роботи зварювальником, і отримуйте культурну орієнтацію для роботи в Канаді. Вивчіть навички та придбайте знання, необхідні для безпечного та ефективного виконання процесів зварювання металу інертним газом (MIG) і відповідних операцій виготовлення металу. Після завершення програми ви матимете знання та навички, необхідні для того, щоб знайти свою першу роботу зварювальником і розпочати свою кар’єру у зварюванні та виробництві металу. Ця програма є партнерством між Red River College Polytechnic та Winnipeg Industrial Skills Training Center Inc. і фінансується урядом Канади та урядом Манітоби. ТРИВАЛІСТЬ 9 місяців РОЗКЛАД З понеділка по п’ятницю (має бути доступним з 8:00 до 16:00. Можливі зміни без попередження.) РОЗМІР КЛАСУ 10 учнів у класі Найближчі дати • Літо 2023: 24 липня – 29 вересня 2023 • Осінь 2023: 9 жовтня – 15 грудня 2023 • Зима 2024: 15 січня – 22 березня 2024 Переваги Покращуйте свої знання англійської мови Розвивайте комунікативні навички для успіху на робочому місці Отримайте відповідні галузеві навички та практичний досвід Отримайте підтримку від обізнаних і досвідчених інструкторів Отримайте допомогу в пошуку роботи, включаючи підготовку резюме та співбесіди Підготуйтеся до проведення сертифікаційного тесту Канадського бюро зварювання Зв'яжіться з нами Заповніть форму нижче, і ми зв’яжемося з вами, щоб дізнатися більше про ваш інтерес до програми REDI. www.rrc.ca/cni/programs/occupation-specific/welding-and-metal-fabrication/?utm_source=facebook&utm_medium=paid&utm_campaign=REDI&utm_content=wlding-metal-fab&fbclid=IwAR1_cGHQwn0cUb1bvAjC90Wc80Aqj5N3zZvD7N4jPcj8_YiLJP5sNbz9lTo
-
Вітаю всіх. В компанію де я працюю потрібні люди. Позиція duct cleaner. Компанія advanced environmental на страт дають 17$ робочих годин мінімум 40 на тиждень але є часто овертайм. Середнього рівня англійської вистачить, плюс водійське посвідчення. Додаю посилання де можна вислати резюме www.aenviro.com/employment-opportunities/
-
Добрый день меня зовут вруйр я из Армении хачю приехать к вам Канаду и работать фабрике как ето зделать или гото в любое работу я жыл в расчёт сейчас жыву в Армении я музыкант есть диплом у меня есть вышый образование закончил гиологичский колледж магу ездить на балшом машине например на бокс траке магу работать и готов работать на любой заводе на любой работу магу машине чинить красить играю на кларнет 🎷 саксофоне и паю мне нужно работодатель и приглашения што я приехал и работал там мой телефон ☎️ и номер вотцапа +374091700578 Каму надо интересно пишитье данные момент здесь в Армении я сижу без работу работа нет
-
Доброго дня, будь ласка поділиться досвідом про школи Канади. Ми нові люди тут.
-
Моя дружина не отримала кошти на себе та дитину . 4500 ..прийшла відповідь що по якимось невідомим причинам їм невдается обробити заявку... ви не чули про такі випадки? Та що робити .ох
-
Привіт) Мої діти відвідують школу Sargent Park School - 1 та 2 клас, їм дуже подобається школа. Класне ставлення як вчителів так і дітей один до одного! Прийшли діти в школу із 0 знанням англійської і на той час в школі небуло жодної Україномовної людини але вчителі та діти дуже дружньо зустріли дітей та різними способами старались розмовляти, показувати, перекладати питання через перекладач для того щоб вони подолали цей мовний бар'єр. Школа працює із 8:45 до 3:30. Різне канцелярське приладдя, зошити.. на початку року здали 60$ за одного і цим всім забезпечила школа. Для школи обов'язково мати щодня змінне взуття, рюкзак, ланчбокс із їжею, термос. В середині школи дуже тепло) мої одягають легенькі кофточки/футболки та штани/лосини) Зимою обов'язково потрібно теплий Непромокаючий одяг та взуття! Домашніх завдань в нас поки немає, тільки дають різні книжечки читати. В школі також програма легенька але є дуже багато різних розвиваючих завдань що мені подобається. Зараз діти кажуть що це найкраща школа)
-
Ребята всем привет, кто знает в каком радиусе цены на уроки вождения ?
-
Трусики для дівчаток на 5-7рочків Ціна 7$ за 4пари