Вінніпег для українців Канада
-
Дуже?🥲
-
А ціни теж залежать від району?
-
Транскона, для мене мінус що вона на відшибі. Сант Вітал класний район Форд Геррі, дуже гарний район я тут живу Гарден Сіті Кілдонан
-
Так але приблизно в цих +- одинакові
-
Привіт ) поділіться де дізнатися графік хокейних матчів і де купити квитки на хокей у Вінніпезі ?
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка де можна купити перехідник з європейськоі розетки на канадську?
-
Витратив на вирішення цього питання 5 годин. Знайшов в Polo Park у індійців, які торгуюють телефонним начинням. Але вони просять за них 15-20 доларів, хоча в інтернеті вони коштують 1,5-3 долари. В результаті купив штепсель в Canadian Tire за 6 CAD та замінив європейський штепсель на своєму ноутбуці. Якщо є час чекати доставку, - замовляйте через інтернет (socket adapter EU).
-
Добрый день, установил приложение Doordash, не могу понять как правильно работать по нему. Может кто-то работает в доставке и может взять с собой покататься и подучить меня как правильно работать. Или можем поездить на моей машине по вашему приложению. Хочу на практике увидеть как всё работает, чтобы не накосячить в первый день на доставках. У кого есть возможность, отзовитесь. С меня причитается.