Вінніпег для українців Канада
-
Добрий день, питання стосовно кліматичних. Кліматичні приходять комусь одному із родини чи кожному особисто?
-
Привіт,є тут люди які живуть на Centennial St, або поруч,напишіть мені будь ласка в приватні😀
-
Знаю хлопців, які минулого року платили по 120 дол. за заповнення податкової декларації. Я платив 75 дол. Які ціни в цьому році ще не дізнавався. Але думаю, так, 100 дол. близько до звичайної ціни.
-
Комусь одному (чий банківський рахунок вказали) на всю сім'ю, якщо подавалися як сім'я.
-
Дякую гарно вам:) Тоді консультуватимусь з тією людиною:)
-
Привіт До кого можна записатися в найближчі дати на манікюр? Цікавить район charleswood чи десь неподалік. Дякую!
-
Добрий день З 01.03.2024 здається в оренду гарний двоповерховий будинок з 3 спальнями, 1 ванною та 1 душовою кімнатою у саблет 1850₴ в місяць. 16 Dickson Crescent Закритий двір. Тихий район. Біля будинку є дитячий майданчик. В 2 хвилинах школа та дитячий садок. Поруч супермаркет Freshco. BLUE зупинка, а також 47 та 60 автобуси. І університет Манітоби також неподалік.
-
Привіт, Здається 1 кімната з власною ванною кімнатою, в 2х кімнатних апартаментах. Велика гардеробна в спальні. Домашні тварини дозволені. Включає воду, пральну та сушильну машину, посудомийну машину, холодильник, духовку, плиту. Доступ до клубу з тренажерним залом і кінотеатру. Паркування під відкритим небом можна зарезервувати за 75$ або підземний паркінг за 125$ в місяць. Ціна 790 230 Good st. Доступна з 1 Березня
-
Доброго дня, є тут хтось хто занімається грузореревезеннями? Потрібно перевезти два комоди по місту
-
Продам Dodge Caliber SXT,2008 год,2.0 литра в хорошем состоянии,не гнилой,пробег 181000 км,масло поменял недавно,следующая замена через 5 тысяч.заменены 5 тысяч назад рулевые рычаги и задний правый рычаг,сделал развал схождение,новая резина,подогрев сидений,кондиционер,обогрев заднего стекла,ABS,электро регулировка боковых зеркал,подушки безопасности передние и передние боковые.Есть не значительные сколы краски на заднем бампере.Сэйфти до 24 февраля 2024 года.
-
які краплі,підуажіть.дякую
-
Доброго дня всім. Шукаємо садочок для доньки. Доньці 3 роки. Шукаємо як найшвидше. Дякую
-
Живете в Канаді та хочете побачити своїх рідних та друзів? Вони можуть подати аплікацію на канадську візу та прилетіти до вас. Для того, щоб, можливо, трохи підвищити шанси отримати туристичну візу, напишіть вашим близьким лист-запрошення, який вони повинні додати до своєї онлайн-аплікації. У листі-запрошенні ви вказуєте свої дані, дані запрошеної особи та ціль візиту. Обов'язково напишіть, хто буде фінансово підтримувати запрошених в Канаді: вони можуть самостійно себе фінансово забезпечувати або ви можете пообіцяти таку підтримку у листі. Цей лист ви самостійно пишите від себе, без будь-якої потреби засвідчувати у нотаріуса чи адвоката. Цей лист ви можете відправити вашим близьким на електронну адресу чи месенджер, а вони вже додадуть його до своєї аплікації на візу до Канади. Такий лист-запрошення можуть дати будь-які особи, які мають легальний статус в Канаді, в тому числі, і тимчасовий статус з дозволом на роботу.
-
На 19ый месяц пребывания в Канаде нужно подавать заново