Вінніпег для українців Канада
-
На сайті не має інто про це як уточнити
-
К сожалению, я не знаю что такое "инто". С утра до 9 вечера открыто, планетарий вроде до 8
-
Якщо не помиляюсь, то музей Манітоби
-
Щиро дякую за відповідь та пораду. Наразі я не думаю про те, що колись буду продавати автомобіль. Наразі для мене головні чинники: технічний стан та вартість автомобіля. В даному випадку Safety щойно пройдений.
-
Добрый день ! Нужна укр.гривна у кого есть возможность обменять на канадский $ ???
-
Печально
-
Ну покажеш военник и поулчай услуги
-
А скільки треба?
-
300
-
wpgforfree.ca/events/
-
Вітаю,продам захисне скло для iPhone 15 pro.30$ в упаковці оригінал купив за 49.
-
Здравствуйте. Ищу не дорого микроволновую печь и прикроватную тумбочку. Пишите в приват
-
На карту естественно не бумажки 😁
-
Продам чехол на iPad 10.9 , IPad Pro , 15$ І два браслети на Apple Watch ⌚️ за 10$ два Нове
-
🔥🔥🔥 ПЕТИЦІЯ про присвоєння Героя України (посмертно) брату! Збираємо підписи та 🙏🙏🙏 просимо всіх підписати петицію, поширити. petition.president.gov.ua/petition/216424
-
Здравствуйте !извините пожалуйста но может вы нашли кого то уже?если да поделитесь контактами пожалуйста,тоже интересует это вопрос )
-
З 1 березня візьму порядну людину на підселеня житло біля заходу магдон.
-
чи є тут дівчата які грають у валорант та доту? напишіть мені🙂
-
Хто вже подавався на family program, підкажіть то цілком можливо зробити самостійно ?, чи важко? і бажано допомога імміграц. консультанта ?
-
Куплю гладильную доску
21 Jan 2023, 07:33
56931/88938
31 minutes ago