Вінніпег для українців Канада
-
З приводу?
-
Ніяких волонтерів вже давно немає в аеропорту Тільки якщо хтось визветься, але я давно не чула щоб хтось був там Є стійка з номерами готелів, ви телефонуєте та питаєте чи зможуть вас розташувати Якщо перший каже ні, то телефонуєте в інший і так далі, там є кілька готелів на вибір В минулому березні (я прилетіла в кінці) теж був великий наплив людей, але поселили без проблем
-
З приводу розташування і таке інше, з'ясувати ситуацію, бо плануємо їхати наприкінці березня і як там буде? може треба вже щось самим шукати, бо все зайнято, чи може допоможуть, зустрінуть. Бо лишатися в аеропорті з двома дітьми така собі перспектива.
-
Ось Вадим надав інформацію ☝️
-
Людина спеціально по цьому питанню ходила до волонтерів і вони сказали ЩО ВСИМ ВИСТАЧИТЬ місць в готелях
-
Всі хвилювались що програма закриється, людей було багато
-
Той березень не був останній щодо прибуття.
-
Вони хочуть іменну картку.
-
Давай конкретику раз ты в теме. Что за авто, его цена у диллера ( цена авто с сайта, комиссии диллера, налог ). Сколько стоят допы ( ну по минимуму коврики, обработка от ржавчины, зимние колеса на штамповке, удаленный запуск, подогреватель зимний). Ну и страховка в 165 на новый авто, точно столько будет? Мне казалось будет гдето 200+ . Может кто поправит.
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка, як зняти обмеження з work permit онлайн?
-
хтось заповняв заявку на проїзний? що тут писати? просто прізвище ім'я як підпис чи що? тут його неможливо намалювати
-
вони повинні напишуть за 2-3 тижні відповідь так? мені казали волонтери що на емейл мають інфу кинути здається
-
дякууую
-
Просто прізвище та імʼя
-
Всім привіт - маю таке питання. Планували летіти в Канаду 6 березня. Подався на медогляд в Європі минулого тижня - сьогодні прийшов лист, де мене скерували на додаткові обстеження: здача мокротиння (на результат чекати 5-8 тижнів) і потім повторний рентген 8 травня 24 року. Тобто обстеження я не встигну пройти до 31 березня 24 року. В клініці в Європі сказали, що якщо буду все одно летіти у заплановану дату 6 березня, то мене швидше за все не пустять в Канаду, оскільки я не пройшов до обстеження. Порадили написати лист в Канаду з проханням впустити яке можна показати офіцеру при в'їзді. Підкажіть будь-ласка, можливо хтось стикався з таким - як вирішували і куди писали?
-
Добра Шукаю людину котра може підготувати до екзамену IELTS OR CLPIP Треба рівень 4
-
Вас пустять і мед обстеження можете зробити вже тут безкоштовно
-
Шановні учасники групи! Шукаю людину яка допоможе подати дитячі документи на візу . Відгукніться! У дитини з візою закінчився термін дії паспорту . Ми вже в Канаді , поновили всі документи, є новий паспорт , залишилось тільки подати наднову візу.
-
Так, надішлють лист і ви з ним можете підійти до Winnipeg transit (+документ) і вам дадуть карту
-
Последний 14-й тли 11-й автобус (который около полуночи) настоящий атракцион
21 Jan 2023, 07:33
57864/88545
about an hour ago