Вінніпег для українців Канада
-
Вас пустять і мед обстеження можете зробити вже тут безкоштовно
-
Шановні учасники групи! Шукаю людину яка допоможе подати дитячі документи на візу . Відгукніться! У дитини з візою закінчився термін дії паспорту . Ми вже в Канаді , поновили всі документи, є новий паспорт , залишилось тільки подати наднову візу.
-
Так, надішлють лист і ви з ним можете підійти до Winnipeg transit (+документ) і вам дадуть карту
-
Последний 14-й тли 11-й автобус (который около полуночи) настоящий атракцион
-
Доброго ранку , хто як знайшов сімейного лікаря ?
-
та все ок, дякую, що відповіли. Просто неочікувано якось взагалі. Тому думаємо, як вирішити
-
В імміграційному центрі . 100 Аdelaide st. Там є працівники рускомовні, все допомагають , все заповнюють разом з вами. Тільки спочатку треба записатися .
-
О, я зрозуміла, вибачте тоді На жаль не підкажу вже саме по цьому питанню 🥲
-
так, але в систему вже внесли результати обстежень які я прийшов і я так розумію вони викликали підозру в Канади. І вже з Канади прийшла вимога на додаткове обстеження без якого як пояснили в клініці мене можуть не пустити.
-
Ви як приїдете, оформлюєте документи work permit, sin, health card А потім як буде на руках health card записуєтесь в одну з клінік (десь тут гуляло фото з переліком) на медичне обстеження, яке є безкоштовним. У вас є 90 днів щоб його пройти (зазвичай протягом 2 тижнів люди його проходять)
-
@Portunol
-
Е кiмната, u of m area 550$
-
мені здається що вони не дивитимуться по базах на це в аеропорту, а вже тут по ходу. а чому вас відправили на додаткове, щось знайшли?
-
Это из какой сказки?
-
Дуже гарний калькулятор авто ось на цьому сайті www.birchwood.ca А калькулятор страхування ось тут apps.mpi.mb.ca/irc/vehicle.asp#
-
Звичайно, будь-ласка. Hyundai Kona, 2023, брав на початку 2023. Ціна 33.000$+tax, на 7 років, зайдіть в калькулятор порахуйте. Страховку зайдіть в мпі на сайт, порахуйте на калькуляторі (750 $ deductible) - 165$. На різні моделі різна страховка. На короллу 235$ для прикладу.
-
С кАкой єто сказкі - в коментарі вище. Читайте. Рахуйте.
-
ааа то кредит на 7 лет )) ладно, мне показалось 5 лет кредит, спасибо
-
Так,є підозра на туберкульоз легень (лікар сказав,що на знимках його немає,але по протоколу,Канада вимагає це підтвердити додатковими обстеженнями)
-
Повідомте работодавця, вони мають зробити репорт
21 Jan 2023, 07:33
57880/89324
9 minutes ago