Вінніпег для українців Канада
-
Новий.35 cad.Забирати на Garden city
-
Подскажите пожалуйста, а есть ли в IKEA мебель, столы, диваны раскладные ? Что бы посмотреть в живую,а не на сайте
-
Тобто без візи
-
Доброго вечора. Підкажіть, чи можна в Лондоні і Орландо залишатися транзитом ненадовго? Усі квитки на авіарейси, які я бачив, були з переседками в Лондоні і Орландо
-
на MacDon піди запитай , там часто набирають
-
Бесплатно
-
Добрий вечір. Додайте мене будь ласка. І в групу Матусі у Вінніпезі
-
Будьте уважні, якщо берете то тільки з Safety інакше багато проблем.Бажаю вдалої покупки
-
Якщо вас щось зацікавило напишіть мені в особисті 🩵
-
Доброго вечора ! Летіли з Варшави до Бергамо (там до Мілану на автобусі )з Мілану до Лісабона ,з Лісабона в Торонто ,а з Торонто в Вінніпег . У нас було три рюкзаки ,в Торонто заплатили 180 кан за багаж . Будьте уважні хто буде летіти ,так як в Європі нікому не було діла ,тут сказали помістити рюкзаки в ячейку і вони просто не помістились .Тому кого цікавить питання багажу ,почитайте краще правила перевізника заздалегідь ,щоб не платити додаткові кошти
-
Доброго вечора! Перебуваємо зараз за межами Канади. Перше питання: Чи можливо податися до 31.03.2024 на продовження wp ще на 3 роки за межами Канади? Друге питання. У мене wp та паспорт до 2026 року. Подалася на виготовлення нового паспорта. Якщо продовжимо wp чоловіка на 3 роки, оскільки його паспорт до 2029 року, то із закінченням мого wp у 2026 році мені продовжать до 2029 року за новим паспортом за чоловіком чи ні?
-
Доброго вечора! Перебуваємо зараз за межами Канади. Перше питання: Чи можливо податися до 31.03.2024 на продовження wp ще на 3 роки за межами Канади? Друге питання. У мене wp та паспорт до 2026 року. Подалася на виготовлення нового паспорта. Якщо продовжимо wp чоловіка на 3 роки, оскільки його паспорт до 2029 року, то із закінченням мого wp у 2026 році мені продовжать до 2029 року за новим паспортом за чоловіком чи ні?
-
Ещё актуально?
-
Я вообще как бы редко коментарии пишу, но тут не удержался. Судя по всему, это выдали вам на работе, набор стандартный. Б/у .А вы хотите с него заработать. Но даже если не брать во внимание, что он достался бесплатно, пояс 30 баксов, молоток тоже, сквер 10-15, нож 2-5, рулетка 10-20, ключи 5-10. Откуда двести. Да и вообще. Но я могу конечно же ошибаться. Хочется верить, что так и есть. В любом случае добра вам и пусть все будет по справедливости
-
Если вы уже получили вп на 3 года никакого продления не будет, если у вас был вп меньше, из-за действия паспорта, вам его продлят, но не до 27 года, а до 3 лет от момента получения. Единицы получали новый вп на +3 года из-за невнимательности офицеров. Сейчас 2023, откуда цифра 2029? Если вы приехали сейчас, у вас вп до 2027 года максимум, дальше можете только на пр подаваться. Вп дают только на территории Канады, пришлют внутри Канады. Если у вас есть снятая квартира, или куда его могут прислать, можете пробовать, ничего не потеряете, в принципе.
-
Извините, нет(