Вінніпег для українців Канада
-
Вчора на 77-й церемонії нагородження Британської академії кіно та телевізійних мистецтв BAFTA Film Awards у Лондоні фільм "20 днів у Маріуполі" отримав премію у категорії "Найкращий документальний фільм". Це перша BAFTA в історії українського кіно. Мстислав Чернов, режисер стрічки "20 днів у Маріуполі", на сцені церемонії заявив, що цей фільм про народ України: "Історія Маріуполя – це символ усього, що було, символ боротьби, символ віри. Давайте продовжувати битися". Вже наступної п'ятниці о 18.30 мешканці Вінніпегу зможуть подивитися стрічку у Франко-Манітобському культурному центрі (340 Provencher Boulevard). ❗Важлива зміна: вхід - безкоштовний. Кількість місць – обмежена.
-
я у кожному четвертому бачу таку ситуацію- взяли там де канадці дають благодійність, А її тепер намагаються продати. своїм же співвітчизникам. бо я дуже сумніваюся що у ньюкамерів так все погано що вони власні кросівки або куртку продають щоб на хліб було. Або здолав 8000 км і "не знав" що одяг не його розміру. сподіваюся що коньюктура помножить на нуль таких стартаперів.
-
У Винніпезі великий офлайн магазин Ікеа
-
Коля Бойчук, Vlad, дякую, це заспокоює
-
Хтось знає якою має бути довідка про несудимість в Україні. Витяга з додатку Дія досить з перекладом?
-
Ми коли шукали, то орієнтувалися на цю карту (взято з просторів інтернету))) все зелене - ок, все помаранчеве - потенційно небезпечні райони.
-
Чудове місце для проживання з можливістю навчання та підготування до працевлаштування для новоприбулих. Житло за доступними цінами від 600$ на місяць. Одно- та двомісні КІМНАТИ, СТУДІЇ ТА 1-2 КВАРТИРИ в приватному секторі Торонто - GTA, південно-західний Онтаріо, Канада 🇨🇦 Всі комунікації, Wifi інтернет, пральня в будинку, паркінг на одне авто, постільна білизна та кухня посуд входить. Автобуси 24 години навколо Торонто, Міссісога, Бремптон, 5 хв. пішки від дому. Торговий центр з продуктовими та промисловими магазинами, банки, пошта, аптека, медична клініка тощо пішки до 10 хв. Для одиноких, сімейних пар та батьків з дітьми від 17 років. Зв’яжіться з нами по телефону, у Telegram, Whatsapp, Viber і Google Meet за номером 1647-642-5132. Дякую тобі. Наталя
-
Привіт, добрий день. Як ваші справи, будь ласка, я Рафаель, я зв’язався з вами, сподіваюся, щоб ми могли пізнати один одного і стати друзями, я шукаю серйозних стосунків, які можуть привести нас до шлюбу. Вибачте, якщо я написав вам так дивно. Надішліть мені "Привіт", якщо ви зацікавлені.
-
Привіт, добрий день. Як ваші справи, будь ласка, я Рафаель, я зв’язався з вами, сподіваюся, щоб ми могли пізнати один одного і стати друзями, я шукаю серйозних стосунків, які можуть привести нас до шлюбу. Вибачте, якщо я написав вам так дивно. Надішліть мені "Привіт", якщо ви зацікавлені.
-
Транскона, та что белая, тоже не плохая
-
Будут вопросы. Не все работодатели хотят брать с другой провинции. У знакомого были проблемы, пришлось переделывать
-
Всім привіт👋 Запрошую всіх відвідати Springhill Winterpark, де я працюю інструктором з гірських лиж⛷️ кожні вихідні. Це всього 25хвилин від центру міста! За плечима маю: - 10 років досвіду з навчання катанню на лижах🎿 - карвінг школа Буковелю⛷️💨, - найвищий європейський та український сертифікати Level 3️⃣ - а також педагогічна освіта🎓. Ціни дешевші, ніж в нашій Буковелі на абсолютно все, від прокату до цін на каву. Є цікаві фішки: дитячі кемпи (рекомендую від 3-ох років, хоча маю рекордсменку 1рік 8міс, але то ще зарано) також є сімейні заняття, існують і виключно жіночі групи з канадійкою-інструктором. По факту спусків кілька, як і підйомників, штучне осніження, emergency пункт є. Перепад висоти як 7-ма траса в Буковелі, тобто ідеально для початківців. Єдиний мінус - автобус туди НЕ доїжає +-10 км😬. Про все вище👆 описане можна побачити на офіційному сайті курорту: www.springhillwinterpark.com/lessons