Вінніпег для українців Канада
-
Поедьте в поло парк со своими резюме. Там много где набирают. Видела на днях и в Роджерсе, и какие-то сережки (бижутерия) и в urban planet
-
Вітаю Ну по перше Я в Канаді від 27 листопада 2022 року, не разу нікого не залишили людей на вулиці По друге від початку Cuet, в Вінніпезі не разу не було не одного випадку щоб когось не засилили До 31 березня 2024 року так все і буде надалі В Канаді якщо діють умови то вони їх дотримуються А вам не потрібно слухати чутки, тих хто ниє весь час Їх і так життя покарало😊
-
Дякую усім, хто був зацікавлений минулого разу в роботі. Зараз відкрита вакансія PART TIME minimum 20hours/week на позиції Dairy and Grocery clerk в магазині No Frills St Boniface area. В обов'язки входить: Dairy Department - перевіряти Bbd на продуктах та клеїти стікери зі знижкою, розкладати молоко та молочні продукти на полиці та інше. Grocery Department - receiving track, розкладати товар на полиці. Потрібно бути фізично добре підготовленим. Рівень англійської - ну хоча б на рівні розуміти яке завдання тобі дають. ЗП 15.30/h Будь ласка, прочитайте обов'язки УВАЖНО і лише тоді надішліть своє резюме мені у приватні повідомлення.
-
Добрий день! Маю таке питання, збираємось з подругам летіти до Вінніпегу 21 березня, Варшава-Франкфурт- Торонто-Вінніпег, але в одної з подруг був 24 параграф від якого вона відмовилась бо хоче приїхати до України до відʼїзду. Тож таке питання чи пропустять її на кордоні з Польщею перед вильотом на підставі того що в неї є квитки на літак?
-
По чем ?)
-
Додайте мене будь ласка теж в групу( Матусі)
-
Доброго дня. Здається кімната в 2 bedroom 1 bathroom квартирі для охайної людини, що не курить, без тварин та дітей. $456(вода та електрика включено)+31(інтернет) в місяць. Адреса 1088 Corydon Ave відносно недалеко від центру але бомжів і бруду нема, поруч автобуси 18, 29, 36, 68; 1км/15хв пішки від Grant Park shopping centre. Заїхати можна з 1 березня. За деталями пишіть
-
IAC Immigration Questionnaire (filled out for each adult applicant) можете пiдсказати що це?
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, в яку поліклініку я можу звернутися до лікаря ендокринолога та хірурга, дякую за будь-яку інформацію.
-
Де в Вініпезі можна знайти україномовного продавця bell
-
Добрый день! У кто-то уже сталкивался с отправкой документов на апостиль? Может есть какие-то видео на ютубе, или информация (кроме официального сайта Global Affairs) на украинском или русском? Или кто-то точно знает, какие еще документы нужно отправить и как?
-
🚘Авто а оренду🚘 🧭Адреса- 2140 McPhilips Unit 8 🇨🇦Вінніпег- Манітоба ✅ Оренда щоденно ▪️6000 км/міс ліміт ▪️Від 37/47/57 / день , залежить від року авто. ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні - для денних ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро Telegram- @win_uber
-
❗Вакансія❗ Шукаємо авто маляра м Вінніпег. 20-38$ / год Фулл тайм, можливі овертайми. Обовʼязки: Фарбування автомобіля, полірування, кузовний ремонт, ґрунтування, шліфування, маскування... Мінімум 3 роки досвіду. - Пунктуальний та відповідальний працівник. ✅Можна без знання англійської. 📞(204) 990-5645 Ростислав
-
Спасибо за информацию