Вінніпег для українців Канада
-
Здравствуйте чат, подскажите пожалуйста видео гайд на продление Work Permit.
-
Тобто приїхати можна тільки без дозволу на роботу ?
-
Всім доброго дня поможіть хто знає із цим питанням,після 31 березня якщо приїхати по програмі куєт чи дають в аєропорту ворк перміт ?
-
Як би я збирався їхати ,то ви все правильно написали )але я тільки спитав ту інформацію яка мене цікавить )
-
Вітаю 10000 раз вже відповідав не тільки Я Ні не дають Ваша віза стає туристичною Ні дозволу на роботу, ні безкоштовній медицині, ні одноразовій виплаті Нічого Можна одне питання Без образ Ви їдете в інший світ І нічого не дізнаєтесь На YouTube, мільйон відео про кроки в Канаді Люди ну їдьте хоч трішки підготовлені сюди Просто від щирого серця вам бажаю тільки добра Але не підготовленість і приліт сюди це рівно жаху для вас тут Потратьте свій час на інформативні відео, приділіть час і вивчіть інформацію Бо ваша лінь написати просто тут в чаті, а не шукання інфи просто не доведе до нічого доброго Вибачте що так прямо написав Краще так, але ви буде хоч трішки підготовлені
-
Взаємно
-
Це дуже добре що є не байдужі люді і можуть дати відповідь ,дякую і гарного дня
-
Тоді приділіть час трішки Щоб дізнатись це Бо в цьому чаті це питання задавали мільйони разів Ось я про що
-
Добрий ранок.Жінка шукає кімнату для спільного проживання з 1березня
-
Овкос
-
Привіт , народ . Го кайфанем на вихідних???
-
Вітаю друзі В неділю 25.02.2024 відбутись пряма трансляція З нетерпінням чекаю на Вас Час проведення Україна 6:15(вечора) Польща 5:15(вечора) Канада Вінніпег 9:15 (ранку) Щоб не пропустити трансляцію Перейдіть по цьому посиланню і натисніть дзвіночок, сповісти мене Також прошу накидайте вподобайки, на моєму каналі під цією трансляцією Щоб побачило більше людей Дякую всім www.youtube.com/live/hiJMxChpWrU?si=MkU7B5faOxQbI5Na
-
Бухати
-
Привіт , мене зват. Аліна . Я живу у місті Вінніпег більше року та працюю координатором у іміграційного консультанта . На моїй сторінці є дуже багато корисної інформації . Також я допомагаю записатись до консультанта та супроводжую українців на всьому шляху іміграція до отримання пр . Зараз ми продовжуємо дозвіл на роботу для українців до 2027 року ( скласти заявку потрібно до 31 березня )ми даємо гарантії , та якщо вам не продовжать дозвіл на роботу - ми повертаємо вам ваші кошти . Також , можлива безкоштовна консультація вашої імміграції у нашому офісі міста Вінніпег . За деталями , прошу писати в приватні повідомлення інстаграму. Або на електронну адресу [email protected] www.instagram.com/_alina_kushnir?igsh=Z2Q5eGI1bHN5OG1s&utm_source=qr
-
Bourbon St Billiards