Вінніпег для українців Канада
-
Хто зможе відремонтувати блютуз навушники
-
Дякую 🙏
-
Питання по програмі по возз'єднання родини, яка діє до жовтня, якщо моя дочка ,яка має піар , проживає в провінції Ньюфаундленд .Чи може вона мене провести, якщо я проживаю в Манітобі?
-
Всіх вітаю! Як що хтось знає куди шукають майстрів манікюру, напишіть мені будь ласка.
-
Ну тоді вам дякую за таку талановиту доньку. Ви разом молодці. 😊
-
Здравствуйте всем.Может есть у кого список документов на подачу пр в Манитобе по воссоединению семьи?Поделитесь пожалуйста.
-
Ось і настав той день , який не закінчується вже два роки... 😢
-
⛪️Католицька церква Вінніпег 115 McGregor Street, Winnipeg, MB, Canada, Manitoba в катедрі: - в суботу, 24 лютого (12:30- Панахида за полеглих Героїв), - в неділю, 25 лютого - перед чи після обох Літургій. Це наш шанс врятувати життя…
-
⛪️Католицька церква Вінніпег 115 McGregor Street, Winnipeg, MB, Canada, Manitoba в катедрі: - в суботу, 24 лютого (12:30- Панахида за полеглих Героїв), - в неділю, 25 лютого - перед чи після обох Літургій. Це наш шанс врятувати життя…
-
Так як це федеральна я програма , проблем с цим не повинно бути
-
Ми прилетіли 22.02 до Вінніпег зателефонувавши за номером на стійці, через 10хв приїхало таксі за нами, поселили я , чоловік, син 17р.
-
‼️24 лютого Початок заходу почнеться ⛪️ В УКРАЇНСЬКОМУ ПРАВОСЛАВНОМУ СОБОРІ СВЯТОІ ПОКРОВИ Saint Mary the Protectress Ukrainian Orthodox Cathedral 820 Burrows Ave., Winnipeg 🔴11:00 am Moleben Нд,25 лютого 2024 р., 10:00 – 14:00 CST Свята Літургія | Божественна Літургія
-
‼️24 лютого Початок заходу почнеться ⛪️ В УКРАЇНСЬКОМУ ПРАВОСЛАВНОМУ СОБОРІ СВЯТОІ ПОКРОВИ Saint Mary the Protectress Ukrainian Orthodox Cathedral 820 Burrows Ave., Winnipeg 🔴11:00 am Moleben Нд,25 лютого 2024 р., 10:00 – 14:00 CST Свята Літургія | Божественна Літургія
-
Торонто
-
Всім привіт 🖐 Запрошую до себе на манікюр. Ціна з укріпленням 40$ Буду рада новим знайомствам 🩵💛 Локація південь Вінніпегу Р-н St. Vital St. Anne's www.instagram.com/nail_winnipeg_hanna_d?igsh=MXJ0MDA4MmJ1ZXhqMQ==
-
Дякую гарно:)
-
Якщо ви робили внески, то треба.
-
Маю три таких Треба комусь?:) Бо мені ні🙂
-
вітаю. А як з візою- треба міняти Хітроу на Гатвік чи навпаки. дешеві квитки- питання в тому що її треба купити чи просто довго та важко отримати? я відбирав квиток 20 тис грн Варшава Вінніпег через Лондон. дуже подобається але не розумію чому всі оминають цей маршрут.
-
Доброго дня, можливо хтось орендує, або колись жив в Colony Square ( 525, 555 St Mary Ave) відпишіться будь ласка тут, або мені в особисті повідомлення. В мене є декілька питань стосовно цього комплексу. Наперед дякую👍
21 Jan 2023, 07:33
59148/89651
about an hour ago