Вінніпег для українців Канада
-
Доброго вечора,шукаю квартиру 2 кімнатну! Південь Вінніпегу!Щоб була гарна школа і район!
-
Продам нові зошити - книги ціни та наявність уточнюйте в приватному повідомлені! Ціни від 10$
-
rcic-ua.ca/tell-your-mp/
-
Привіт усім! Можливо комусь потрібна така суміш для дитинки до року. Віддам новоприбулим, адреса Kenaston Blvd (біля суперстор). Термін придатності до жовтня 2024р. Пишіть.
-
Доброго вечора! Чи зможуть долетіти з Варшави до Торонто через Амстердам або Франкфурт з простроченим безвізом? Дякую заздалегідь
-
Маєте на увазі дипломи? apostille.in.ua напишіть їм на пошту свої питання. Це стосовно дипломів
-
Продаю игровой кастом пк, цена 1090$, можно договориться по цене. По вопросам и характеристиками в лс.
-
Продаю игровой кастом пк, цена 1090$, можно договориться по цене. По вопросам и характеристиками в лс.
-
Я плохо говорю по Английски
-
Это просто капец и так мало денег так ище деньги не вернули на карточку
-
Никогда бюджетные билеты не подлежат возврату, покупайте классом повыше, чтобы вносить изменения. Это общемировая практика.
-
Должны били вернуть 25$ не вернули
-
Я уже это понял я отменил и мне нечего не вернули
-
🕵️Кваліфіковане СТО виконає всі види робіт (окрім кузовних та електричних робіт)🕵️ 🇨🇦 Вінніпег-Манітоба ✅ заміна масла та фільтрів ✅ заміна колодок та тормозних дисків ✅розвал - сходження ✅ Safety ✅Шини та Диски ( любих брендів/розмірів) ▪️ Безкоштовно встановлення/доставка ✅Та інше 📞204-291-6395 - Дмитро @win_uber - Telegram 🧭Адреса- 2140 McPhilips Unit 8
-
Шукаємо жінку для прибирання офісу, проживаючу поряд 2140 McPhilips. Раз на тиждень замітання та вологе прибирання. Графік - вільний, по часу, максимум година часу. 50$ кеш Офіс 12х3 м. 204 291 6395 Дмитро
-
Так звісно В нас оренда під убер/убер ітс Розмір з страхуванням Під ці сервіси треба своє страхування
-
Дешевше буде якщо заплатити одразу за рік. Щось типу 60-70 баксів економія.
-
Є вільна 2bedroom , район Charleswood. 1659$, все включено, окрім паркінгу ($49) та інтернету . Пральна машинка та сушилка в квартирі.
-
Привіт! Народ, хто працює чи працював в Мак Дональдс, КФСі. Як туди влаштуватися на роботу? Пройшла їхні тести, посилала смс по їхнім кодам і тиша. Менеджерів у них ніколи не має на місці, посилають на їхній сайт.
-
Вітаю. Шукаємо 2 bedrooms apartment in Brandon)))
21 Jan 2023, 07:33
59512/89501
about an hour ago