Вінніпег для українців Канада
-
Вітаю!! Запрошую на манікюр р-н Osborne www.instagram.com/nails.winnipeg.vita?igsh=aWl5dm9tbGRnODB0&utm_source=qr
-
Привіт хто що може сказати 2014 Jeep Compass
-
У когось є посилання на цей бланк? На сайті неможливо знайти і скачати))
-
Тільки по вакансіям які є на даний час. Ось список: 1.Шукаємо механіків електро-форкліфтів. $27-40. Досвід+Розмовна англійська. Winnipeg, MB 2. Робітник на будівництво деревʼяних будинків. Досвід роботи з деревом, англійська вище базової. Вимагається власне авто, пікап. $40. Rivers, MB(біля Brandon, житло буде краще шукати там) 3.Помічник на ферму. Розмовна англійська. Досвід роботи на фермах(водіння тракторів). $20+ в залежності від досвіду. Є можливість зняти будинок неподалік від ферми за $600 в місяць. Rossendale MB (100км від Вінніпегу) 4.Помічник на ферму, англійська вище базової, досвід роботи з коровами та водіння тракторів, надається будинок, $20. Baldur (150км від Вінніпегу) 5.Механік легкових авто з досвідом. Розмовний рівень англійської. $24+. Winnipeg, MB 6.Кузовщик(autobody technician). Досвід+Розмовний рівень англійської. $18+. Winnipeg, MB 7.Механік с/г техніки. Досвід, англійська вище базової. Надається тимчасове житло на перший час. Надається автомобіль. $27-30. Portage la Prairie, MB 8.Механік с/г техніки. Досвід+англійська вище середньої. $20-30. В різних містах: Morris, Portage, Brandon, Neepawa, Steinbach, Shoal Lake, MB 9.Верстатник(не CNC, фрезерний, токарний і т.і.). Досвід, англ вище базової. $25-35. Rapid City, MB 10.Ресепшеніст в готелі. Розмовна англійська, можна без досвіду. $17. The Pas, MB
-
Привіт! Шукаю будь яку роботу у Вінніпезі (можна підробіток на кілька днів). Про себе мужчина 40 років не п'ю алкоголь не палю. Англійська дуже-дуже слабенька. Розуміюсь в ріелторській справі, але кілька останніх років працював в Україні головою ОСББ тож пройшов курси сантехніка і курси електрика. За будь яку пропозицію дякую наперед.
-
знать бы что это за бланк, тогда возможно можно помочь..
-
Доброго дня! Мене звати Ірина, приїхала у Вінніпег тиждень тому. Я маю свій бренд прикрас ручної роботи. Хочу запропонувати вам трішки краси для ваших аутфітів. Всі вироби тут зі мною, можу передати при зустрічі. Приклади робіт дивіться на фото, але весь асортимент на сайті www.omeladesign.com Для замовлення або обговорення можете писати мені в Телеграм, Вайбер або Вотсап - +38 098 417 22 06
-
Він є у вас в кабінеті де ви подавали заяву на зняття обмежень.
-
Терміново хто може допомогти Прилетів чекін на пошту Компанія air Canada, всі документи в порядку,.але якогось фіга чекін моє ім'я скоротив до Oleksan замість Oleksandr Там є якесь обмеження на кількість символів чи то помилка системи? Служба підтримки мертва