Вінніпег для українців Канада
-
Дай Боже Дее українські сигарети найти можна ???
-
🕵️Кваліфіковане СТО виконає всі види робіт (окрім кузовних та електричних робіт)🕵️ 🇨🇦 Вінніпег-Манітоба ✅ заміна масла та фільтрів ✅ заміна колодок та тормозних дисків ✅розвал - сходження ✅ Safety ✅Шини та Диски ( любих брендів/розмірів) ▪️ Безкоштовно встановлення/доставка ✅Та інше 📞204-291-6395 - Дмитро Viber/What's app @win_uber - Telegram 🧭Адреса- 2140 McPhilips Unit 8
-
Так собі історія)))))
-
30-40
-
Help!!!Якщо в аеропорту дали work permit на іншу провінцію( заповняв анкету на куает, ще не розуміючи, що до чого), а зараз буду жити і працювати в Вінніпегу, в жодній провінції не був одразу їду в Вінніпег.Чи можуть бути якісь проблеми? У кого було подібне
-
Якщо в аеропорту дали work permit на іншу провінцію( заповняв анкету на куает, ще не розуміючи, що до чого), а зараз буду жити і працювати в Вінніпегу, в жодній провінції не був одразу їду в Вінніпег.Чи можуть бути якісь проблеми? У кого було подібне
-
Всім привіт, може хтось стикався, летимо Варшава-Франкфурт-Торонто-Вінніпег, у Франкфурті меня поставили штамп в паспорт, а чоловіку ні, але пропустили🤷♂️ можуть бути потім якійсь проблеми через те?
-
Всім привіт, може хтось стикався, летимо Варшава-Франкфурт-Торонто-Вінніпег, у Франкфурті мені поставили штамп в паспорт, а чоловіку ні, але пропустили🤷♂️ можуть бути потім якійсь проблеми через це?
-
Immigration consultant told us it doesn’t matter
-
Добрий день! Пiдкажiть, будь ласка - мав украiнськi права на 30рокiв, 3роки тому жив у Чехii та менi iх вимiняли на Чеськi права на 10рокiв... Чи зможу я у Манiтобi помiняти своi чеськi права на канадськi, чи треба буде здавати якiсь екзамени? Дякую)