Вінніпег для українців Канада
-
Дякую, спробую
-
Теж цікавить
-
Не важливо, головне аби було open / open work permit
-
Друкуйте резюме та йдіть особисто
-
Вітаю💫 На даний момент моя родина отримала всі візи. Є один нюанс: Всі 4 діток окрім старшої вписані в мій паспорт і відповідно візи теж в моєму паспорті. Ми знаходимося у Німеччині, і вже неодноразово запитували в аеропорту , одні кажуть що небуде проблем, інші навпаки... Можливо хтось летів із Німеччини, відгукніться будьласка..в приватні. Буду Вам дуже вдячна
-
Я не той номер вводив
-
Там два з верху номер и і один з низу на ворк перміті, і з тих двох номерів що з верху я вводив неправильний
-
Запроси українську , трохи почекаєш і нададуть україномовного
-
Віддам безкоштовно,розкладний Має дефект( коли розкладений,там порвана тканина але нічого не мішає)
-
якщо знайдете відпищіть будь ласка
-
Вітання. Хто може надати контакти для запису до сімейного лікаря. Бажано україномовного. Дякую
-
Только лучше звонить так они точно пригласят прийти. Walk in там нет они по звонку двери открывают.
-
Попробуй в pinnacle обратиться. У них были вакансии.
-
7/11
-
Друзі добрий день! Може порадить на стар якесь Авто в загалі на які пробіги та мотори дивитись може хтось щось по рекомендує машину на старт 6000тисяч +-
-
Чим це так погано? Rebuilt це типу списаний після аварії і відновлений? Ну але тут списують і після незначних аварій, якщо рама, лонжерони цілі то це ж може бути ок. Чи я взагалі не про то думаю. Просвітіть, хто добре володіє питанням.
-
Так з того, що я читав то тут 2 рази хтось на світлофорі легенько в тебе заїхав, от і маєш 8т.дол. і списання... А по суті бампер, фари поміняв і їздиш Ну але то треба дивитися, можливо дійсно рама...
-
!! 🌟 До уваги всіх, хто живе у Вінніпезі чи поблизу нього 🌟! Якщо ви нещодавно приїхали або живете тут вже давно і думаєте про покупку свого житла, рекомендую вам Ivan Landau Він Вам допоможе і підкаже куди інвестувати і як уникнути підводних каменів покупки первинного і зовсім не первинного житла🏡💡!!! Відповіді на ці та багато інших питань будуть у вас під рукою! 🤔 💼 поділиться інформацією з усіма, кому вона потрібна! Ivan Landau допоміг багатьом українцям стати щасливими власниками житла. Всі його клієнти дуже задоволені, і я також рекомендую цього ріелтора. Іван Ландау дійсно професіонал своєї справи. З його дозволу залишаю його номер телефону для зв'язку. Консультація безкоштовна, тому не зволікайте, телефонуйте: +1 (204) 230-3456 🏠📞
-
Пробіг - 109500 км Рік - 2014 Сейфті в наявності свіже Ціна 12000 🇨🇦
-
зазвичай списують через фрейм демедж, або дуже дорогий ремонт. Можна знайти живий ребілт, але він має коштувати на 50% дешевше за аналогічне авто з клін тайтл. І його дуже важко продати навіть на 50% дешевше ринку
21 Jan 2023, 07:33
59768/89705
about an hour ago