Вінніпег для українців Канада
-
Мне надо!!!как приобрести ?
-
Нехай вона мені напише в особисті, можливо я щось зможу порадити. У якому районі вона живе і шукає роботу? Яка в неї англійська?
-
Установите приложение Fido и там всё отображается
-
Доброго вечора порадьте когось хто займається депіляцією
-
ВАКАНСІЯ! Вакансія - робота в маркетингу в соціальних мережах {SMM}. Вік - від 20 років! Країна-🇺🇦🇺🇸🇬🇧🇪🇸🇩🇪 та інші! Посада – асистент Зарплата - $500 {на тиждень}! Назва компанії-{MAIN STREET HOMES} ДЛЯ ДЕТАЛЬНІШИХ ДЕТАЛЕЙ НАДІШЛИТЬ ПРЯМЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
-
Надаємо допомогу з виїздом чоловіків з України до Європи. Все на законних підставах. Пишіть для більш детальної інформації.
-
Надаємо допомогу з виїздом чоловіків з України до Європи. Все на законних підставах. Пишіть для більш детальної інформації.
-
Якщо будуть законні підстави, то чоловіки виїдуть і без вашої допомоги. Так що можете покидати групу!
-
Шукаю кімнату на півночі Вінніпегу. Бажано в районі The Maples, Garden city, Kildonan або щось в цій зоні.Можливо є хтось в цьому район в кого є вільна кімната?
-
Перекинув ваше повідомлення їй
-
Здравствуйте Есть ли у кого-то информация, как быть, если прививочный лист ребенка сгорел в Украине во время боевых действий? Надо пересдавать все прививки или есть какие-то другие варианты? Спасибо
-
Просто видаліть її та буде спокій
-
Ми українці можемо бути вольовими,мужніми,часом самі не знаємо ,де знаходимо сили для життя.Багато тих,хто хоче і може допомогти один одному зібралися тут. t.me/dopomogapereezdevropa Коли дні ніби птахи летять,коли говориш сама з собою,коли страшно і сумно,ми поряд,давай бути разом. t.me/+eNqqqfWp6BFlZmNi
-
Дарія, куди буде набір в липні?🙏
-
Доброго дня. Підкажіть будь- ласка чи реально знайти роботу на будівництві. Якщо так, то куди можна звернутися. Знання англійської мінімальне. Буду вдячний за відповідь і всім гарного дня.
-
За 170 йде паромом до трех місяців
-
Дякую
-
Доброе утро, подскажите кто перевозил в Виннипег кане корсо с Украины ? Какими авиакомпаниями летели и через какие страны? Читали что можно долететь до Торонто , а по Канаде проблематично перевезти , на самолет не берут . Поделитесь своим опытом 🫶🏻
-
Доброго дня, де у Вініпегу можна зробити перманентний макіяж брів? І які ціни?
-
instagram.com/vcbeautywinnipeg?igshid=YmMyMTA2M2Y=
21 Jan 2023, 07:33
5984/88607
36 minutes ago