Вінніпег для українців Канада
-
Привіт,чи є якісь вакансії на прибирання чи на кухню,Вінніпег?Дякую
-
Писав, не відповідає(
-
Добрий день, підскажіть будь ласка окуліста в Вінніпезі де можна замірити зір і отримати рецепт на окуляри, бажано україномовного. Дякую
-
Дякую )
-
Не повинно бути проблем. Я міняв з аналогічною ситуацією з буквою у прізвищі.
-
Музей прав людини Free admission every Sunday, 10 a.m. to 5 p.m
-
Привіт. Чи хтось продає тримач, (той що гріє)для стіків ICOS?
-
Так, свідоцтво про народження обов'язкове.
-
Всім привіт, підкажіть, може хто знає, чи можна купити шприци окремо без рецепту?
-
🕵️Кваліфіковане СТО виконає всі види робіт (окрім кузовних та електричних робіт)🕵️ 🇨🇦 Вінніпег-Манітоба ✅Заміна двигуна ✅Ремонт ходової ✅ заміна масла та фільтрів ✅ заміна колодок та тормозних дисків ✅розвал - сходження ✅ Safety ✅Шини та Диски ( любих брендів/розмірів) ▪️ Безкоштовно встановлення/доставка ✅Та інше 📞204-291-6395 - Дмитро Viber/What's app @win_uber - Telegram 🧭Адреса- 2140 McPhilips Unit 8
-
Продам нові кросівки жіночі, гарної якості! Розмір 37. Замовляли на Aliexpress але нажаль не підійшов розмір. Ціна 13 доларів. Район North Kildonan. Телефон 204 869 5334
-
Та якщо вже тут то хочу зробити це
-
а навіщо сін якщо їдете з Канади за тиждень
-
І чи треба мені робити health карту ? Якщо я їду через тиждень з Канади
-
Де ще можно зробити сін номер бо ту все зайнято Best Western Plus Winnipeg Airport Hotel, 1715 Wellington Ave, Winnipeg, MB R3H 0G1 ?
-
Доброго дня, дізнався інформацію, що після місяця проживання в першому готелі можна податися на ще 2 тижні, але це вже має бути інший готель, хтось може підсказати як це робиться і куди треба подаватися?
-
Її в Best Western
-
Дякую а там можно і хелз карту зробити ?
-
В Canada Service в порядку живої черги можна
-
Canada service в центрі ми тут зробити за дві години
21 Jan 2023, 07:33
59938/88785
3 minutes ago