Вінніпег для українців Канада
-
Через дорогу от меня, ещё тушат
-
Это где?
-
Заради час очікування до 5 місяців . Все індивідуально та залежить від офіцера . Часом отримують за два місяці , часом і довше
-
Центр www.cbc.ca/news/canada/manitoba/toronto-street-fire-1.7134883
-
Можна новий взяти за 400
-
А в каких случаях людям отказывали в получении нового WP?
-
100%
-
З проживанням в Манітобі
-
Добрий день усім, підскажіть, будь ласка, хто шарить. Чи буде вважатися небажаними зв'язками з іншими провінціями така ситуація. Я в Саскачевані, але треба пройти курс навчання в Манітобі 3 місяці (там удвічі дешевше). Дякую
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка 🙏 Які є варіанти, щоб допомогти подружці приїхати до Канади? Окрім зробити туристичну візу, щоб вона могла тут працювати і жити. Можливо є якісь програми?
-
Рулетка
-
Все зависит от офицера
-
Добрий день. Підскажіть, будь ласка, скільки чекати healthy card якщо заповнити онлайн чи сходити на реєстрацію. І чи реально взагалі зловити запис в Бест Вест. Та як записатися на курси англійської? Дякую за відповідь.
-
Доброго дня. Допомагаю скласти резюме за Канадськими вимогами, звертайтеся в приватні повідомлення @Lisa_2015 Можна просто слово "резюме"
-
Підкажіть авторозборки у Вінніпезі або недалеко від міста.
-
Продам 10$
-
Продам Мова українська Ціна 10$
-
Можна детальніше описати?
-
Наскільки я знаю якшо у тебе WP до 26 року то офіцер може написати шо в тебе ще є час на роботу тут і тобі це не потрібно. Але як сказали-це рулетка і все залежить від офіцера
-
Доброго дня! Я працюю в автосалоні міста Вінніпег Nissan Vickar. З радістю допоможу підібрати ідеальне авто під ваші потреби! Є багато нових авто в наявності, гарні умови лізу та кредитування(кредитування починається з 2.99% річних, лізинг є варіанти під 0%). Також є багато різноманітних авто з пробігом. Звертайтесь, допоможу підібрати найкращий варіант для вас по кращим умовам! Є можливість придбання авто в лізинг, файненс та за кеш. Буду радий знайомству! 1424Regent Ave. 204 952 5878 Євгеній eugene.dolhov@vickar.com
21 Jan 2023, 07:33
60340/88975
23 minutes ago