Вінніпег для українців Канада
-
ElfBar 5%, Heets for Iqos Напишите в личные сообщения;)
-
Можно.Відправляють.Але подробиць незнаю.Бачила багато,щось на рахунок років машини і чи биті чи ні,бо дуже дорого тоді виходить
-
Доброго дня, приїхали з дівчиною та другом Винніпег, шукаємо роботу, будь-яку, прав не маємо, англійська на початковому рівні А1, за будь яку інформацію, будемо вдячні. Всім гарного дня.)
-
Спільне проживання в моїй квартирі в районі st vital area 2 кімнати (одна кімната для вас, одна кімната для мене) з садом і 3 кімнатами для зберігання, включено Інтернет, гідроелектрика, вода, все, що вам потрібно, це заплатити 690 доларів за 1 місяць, це повністю мебльований телевізор, диван-ліжко, кухня ..якщо цікаво, напишіть мені
-
Доброго вечора Де є греко католицька церква в Вінніпезі
-
Добрий вечор, в українській церкві євангельських баптистів завтра на 14.00. Можливий трансфер туди-звідти. Якщо цікавить , пишіть в пп
-
Переходник с евовиоки намканалскую 5$ за штуку.
-
Доброго дня дівчата!🌷💅 Мене звати Вікторія , я сертифікований майстер з досвідом більше 20 років, в сфері нігтьового сервісу. Якщо вас цікавить гарний та здоровий манікюр тоді вам точно до мене ! Запрошую вас на: Манікюр💅 Педікюр🦶🏻 Ламінування брів та Вій👱🏻♀️ Фарбування брів та Вій Воскова депіляція всіх частин тіла 🦵🏻 Весь інструмент проходить 3 етапи стерелізації ✅Шоб забезпечити безпеку та здоровья ваших нігтів я використовую тільки одноразові розхідники 💅 Для запису звертайтесь по телефону : 431-388-6136 або в дірект 🤩🤗 Сторінка з роботами: instagram.com/vcbeautywinnipeg?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📍Приймаю в районі East Kildonan