Вінніпег для українців Канада
-
Чи продає з дівчат хтось гарний фоезер для нігтів?
-
Жіноча зимова куртка (парка) розмір L (на наш 46-50). Дуже зручна, тепла, вітронепроникна, також в комплекті є капюшон. 40 cad
-
Фен 1875 Вт Гарно та швидко висушує волосся, має концентратор, компактний - складається. Працює в 1 режимі + холодний потік повітря 20 cad
-
Да, спросите в личку, подскажу.
-
Продам.Писати у ПП. Все нове
-
Запис на Health card зловити нереально, на випадок
-
Пропозиція (вогонь) для власників та прихильників техніки Apple! Ви полюбляєте слухати музику, дивитися фільми та серіали але не хочете витрачати на це кілька десятків доларів? Тоді ця пропозиція саме для вас! Приєднуйся до підписки Apple One Family та отримую за невелику плату www.apple.com/ca/apple-one/ Apple Music Транслюйте або завантажуйте понад 100 мільйонів пісень і 30 000 списків відтворення. Насолоджуйтесь Spatial Audio, Apple Music Radio в прямому ефірі та найбільшим у світі каталогом класичної музики — і все це без реклами. Apple TV+ Дивіться серіали, художні фільми, дитячі розваги та багато іншого від найкреативніших умів у телебаченні та кіно — з новимиОригінали Appleщомісяця додається. Apple Arcade Отримайте необмежений доступ до понад 200неймовірно веселоігри без реклами чи покупок у програмі. Грати онлайн, офлайн,і поперекваші улюблені пристрої Apple. І все це разом по МАКСИМАЛЬНО ВИГІДНІЙ ціні! Всього лиш за 5CAD на місяць! Цікаво? Тоді мерщій пиши в приват, бо кількість місць обмежена! (залишилось 3 місця!!)
-
Можно подробнее. Что за работа и какие требования?
-
Все, що лишилося
-
Ок,тоді не знаю. Напевно,поцікавтесь в них. Я приїхав місяць тому і запис був на 3 дні вперед
-
Привіт. Подряпала чуже авто. І вони заявили в мпі. Мені від мпі прийшов лист що я теж маю зробити accident report і що в разі моєї вини мені понизять рейтинг на 5 поінтів. Я правильно зрозуміла? Мені дійсно понизять рейтинг на 5 поінтів?
-
Добрий вечір! Планую влітку в Украіну. Планую з дітьми. Під скажіть будь ласка де максимально дешевше дивитись квитки на літак. Віннпег-Варшава.Дякую
-
Підкажіть які термінали приймають українські банківські картки, щоб можна було зняти налічку.
-
Так, звичайно, понизять. Тут не можна і не прийнято просто так втекти і покидати місце ДТП. Це розцінюється як "hit and run" і подають в розшук. Якщо знаходять - тоді неприємна ситуація - треба заплатити франшизу, залежно від типу страховки і можливо штраф + автоматично збільшується оплата за страховку. Якщо б по нормальному залишили номер телефону або зареєстрували дтп, як написано в листі то все було б простіше.
-
Я не тікала. Я залишила номер і свої дані. Просила не заявляти в мпі що я краще заплачу. Водійка сказала що поговорить з чоловіком і подзвонить. Але не подзвонила, а через тиждень прийшов лист з мпі
-
І, якщо чесно то не впевнена що то саме я подряпала її авто. На моєму нема жодних слідів. Але паркувалася близько тому не виключаю що може і я😕