Вінніпег для українців Канада
-
Ідете до свого сімейного лікаря, він/вона виставляє вам направлення на УЗД, чекаєте поки вам передзвонять із медичного центру у якому є УЗД апарат, запишуть вас на прийом. Запасайесь терпінням, я запис на УЗД щитоподібної залози отримала через 2 міяці (це ще у мене була позначка"терміново")
-
🚘Авто а оренду🚘 🧭Адреса- 2140 McPhilips Unit 8 🇨🇦Вінніпег- Манітоба ✅ Оренда щоденно ▪️6000 км/міс ліміт ▪️Від 39/49/59 / день , залежить від року авто. ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES ▪️ Безкоштовне навчання роботи в доставці ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні - для денних ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро Viber/What's app Telegram- @win_uber
-
Дякую
-
🍁🇺🇦 🇨🇦Увага українці у Вінніпегу! Go To Canada пропонує вашій увазі унікальну можливість: перша консультація у нашому офісі абсолютно безкоштовна! Ми спеціалізуємось на повному супроводі до отримання ПР та продовженні ВП, гарантуючи найнижчі ціни на ринку Канади. Не зволікайте, пишіть нам на [email protected] або в Instagram, щоб дізнатись більше! 📧✨ www.instagram.com/_alina_kushnir?igsh=Z2Q5eGI1bHN5OG1s&utm_source=qr
-
🍁🇺🇦 🇨🇦Увага українці у Вінніпегу! Go To Canada пропонує вашій увазі унікальну можливість: перша консультація у нашому офісі абсолютно безкоштовна! Ми спеціалізуємось на повному супроводі до отримання ПР та продовженні ВП, гарантуючи найнижчі ціни на ринку Канади. Не зволікайте, пишіть нам на [email protected] або в Instagram, щоб дізнатись більше! 📧✨ www.instagram.com/_alina_kushnir?igsh=Z2Q5eGI1bHN5OG1s&utm_source=qr
-
Привіт. Ми пара з України шукаємо житло з 1 квітня. Чи є тут бажаючі разом знімати квартиру щоб було веселіше жити, легше адаптовуватися і менше платити) звертайтеся в приват😊
-
Привіт всім,шукаю роботу на будівництво,виконую внутрішні і зовнішні роботи(монтаж перегородок,гіпсокартон,шпаклівка,покраска,плитка,ламінат,монтаж душових кабінок,унітазів,вагонка,виконую бетонні роботи:опалубка,колони,сходи)водійське посвідчення і авто є,англійська початковий рівень.
-
Shoppers Drug Mart
-
Называется Peggo
-
Доброго дня! Я перукар колорист з 20 р стажем,запрошую на обслуговування мій номер :204 2286737