Вінніпег для українців Канада
-
Позавчора прилітали з всіх готелів що в списку в одному були місця
-
Я багато років працювала вдома, хоча мені це дуже подобалось, перед Канадою вирішила що хочу бути більш відкритою. Подобаються відносини на роботі і в побуті від незнайомих людей, ти менш чи взагалі не заморочуваєшся як хтось про тебе щось подумає. Якийсь інший підхід у всьому і він мені більше подобається. Навіть неприємні ситуації. Може вирішальним є те, що ми і до війни думали про еміграцію сюди, але просто не думали що це буде так швидко і за таких обставин. Хоча зпершу хотіли як і всі якусь теплу гарну провінцію, начитавшись про Вінні готувались до найгіршого, але виявилось не так страшно. Хоча моя мама не дуже рада тут жити, вона сюди і не збиралась. То все ж таки можливо налаштованість має велику роль.
-
З 1 квітня шукаю собі на заміну жителів в апартамент-студію ,р-н даун-таун , ціна буде 875c.d. +hydro.
-
Здам кімнату для дівчини чи жінки. Ціна 750$ в місяць . Кухня та душ спільні. Прання в будинку, оплачується окремо. Дуже тепла квартира та затишний район. "Ness avenue, район St.James. Рядом завод MacDon. «Страховий платіж 300$ Заїзд можливий відтепер. Всі деталі, що вас цікавлять, в приватні повідомлення. Оплата за наступний місяць в кінці попереднього місяця до 1 числа.
-
Наберіть у пошуку в Google maps "shoe repair", ми ремонтували в Hue shoe repair Downtown, зробили досить швидко і якісно
-
Ботинки Челси, отличное состояние, кожаные, без изъянов. 39 размер. Цена 40 CAD