Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, якщо віза дитини вклеєна в мій паспорт, в стаді перміт відповідно внесені дані мого паспорта, а ми вже отримали новий паспорт на дитину. Чи потрібно переробляти стаді перміт для подачі на пр? Дякую)
-
Доброго. Скільки може коштувати кімната (+-)?Тако, щоб уяву мати
-
Продам рисоварку. Була у використанні декілька разів, стань нової. Дуже зручна у використанні На 1 л Ціна 15$
-
Доброе утро, я парень Сдам комнату для работающего человека у которого не было проблем с предыдущими ленлордами. В 2х ком квартире для 1 человека, район Crestview, по портриджу под домом остановка 21, 22, 11 От Unisity 500 метров ( 5 мин пешком) где находится волмарт и другие магазины и рестораны , а также остановка автобусов 82, 83, 11, 21, 22, 24, 98, 66. В другую сторону Crestview Place (400 метров) долларама и тд 600$ + электричество, +300$ залог, для анкеты лендлорду 2 последних пейстаба С вопросами пишите в личку
-
Починаючи з 450 до 1000, дивлячись який район, які умови ( наявність наприклад окремого санвузла) іноді бувають кімнати з меблями, то ж варіанти дуже різні і відповідно від них вартість різна)
-
Доброе утро Только прибыли в Виннипег Подскажите пожалуйста где нужно именно пройти медосмотр , где получить страховку, куда записаться для этого ? Или куда-то сразу прийти можно ? Прислали ссылку с информацией для записи, но там постоянно выдает что нет записи А также банк - можно прийти просто и на месте попытаться открыть карту ? И вопрос про транспорт - где купить карту для проезда Спасибо
-
Пишите мне, помогу
-
Доброе утро, я парень Сдам комнату для работающего человека у которого не было проблем с предыдущими ленлордами. В 2х ком квартире для 1 человека, район Crestview, по портриджу под домом остановка 21, 22, 11 От Unisity 500 метров ( 5 мин пешком) где находится волмарт и другие магазины и рестораны , а также остановка автобусов 82, 83, 11, 21, 22, 24, 98, 66. В другую сторону Crestview Place (400 метров) долларама и тд 600$ + электричество, +300$ залог, для анкеты лендлорду 2 последних пейстаба С вопросами пишите в личку
-
Доброго дня. Вибачте за питання, але не можу зрозуміти на пр треба довідка про не судимість. З країни де проживав за останні 5 років більше 6 місяців. Тобто якщо п'ять років останніх років не жив в Україні то з України не потрібна. Я все правильно розумію, чи помиляюсь?
-
Доброго дня шановні співвітчизники , підкажіть хто знає . Якщо я працюю на констракшені пів року а пів року сиджу вдома ( отримую грошову допомогу EI ). Чи можу я отримати ПР з такою роботою ??чи ліпше змінити ?(Годин праці маю по 200+ щомісяця в сезон ) Заздалегідь дякую та гарного дня